Ελλάδα

Δολοφονία στο Ψυχικό: Στα δικαστήρια ο 44χρονος που συνελήφθη

Δολοφονία στο Ψυχικό: Στα δικαστήρια ο 44χρονος που συνελήφθη Φωτογραφία: Eurokinissi
Την Παρασκευή προσήχθη, το Σάββατο συνελήφθη και σήμερα απολογείται.

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε, το πρωί της Κυριακής (7/7), ο 44χρονος που συνελήφθη το Σάββατο για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.

Η Αστυνομία είχε προχωρήσει από το βράδυ της Παρασκευής (5/7) στην προσαγωγή του 44χρονου για την υπόθεση δολοφονίας και η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη το Σάββατο (6/7).

Σκληρός ποινικός ο 44χρονος που συνελήφθη

Το όνομά του φέρεται να είναι σε λίστα με άτομα της νύχτας. Πρόκειται για σκληρό ποινικό 44 ετών που είχε εμπλακεί σε απαγωγή γνωστού επιχείρηματια το 2009 και είχε καταδικαστεί σε ισόβια και 29 χρόνια. Επίσης, το όνομά του είχε εμπλακεί και σε εκτέλεση επιχειρηματία το 2008 αλλά και σε ληστείες το 2019.

Είχε επαφές με ποινικούς ενώ επικοινωνούσε απευθείας με «σκληρό» του Κορυδαλλού. Επίσης, σύμφωνα με το Star, ο κατηγορούμενος το Πάσχα είχε κάνει ένα ταξίδι στη Μύκονο και είχε συναντηθεί με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο της Μυκόνου. Αυτό είναι το στοιχείο στο οποίο θα πρέπει να αναζητηθεί η αρχή και το τέλος του νήματος για αυτή την εκτέλεση.

Ο 44χρονος προσήχθη το βράδυ της Παρασκευής (5/7) στη ΓΑΔΑ. Οι αστυνομικοί τον είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση και είχαν πληροφορία ότι θα έφευγε. Ήταν στο σπίτι της συντρόφου του. Η αστυνομία έφτασε σε εκείνον με τη βοήθεια ενός βίντεο που τον «πρόδωσε».

Οταν έγινε η προσαγωγή του, ερεύνησαν το σπίτι της συντρόφου του όπου βρέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα αλλά και η προσωπική του μηχανή τα οποία έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και γίνονται φύλλο και φτερό με τους αστυνομικούς να αναζητούν πυρίτιδα.

Επιπλέον, το κινητό τηλέφωνο του 44χρονου ίσως δείξει επαφές του και ρίξει φως στην υπόθεση της δολοφονίας.