Ελλάδα

Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου (video)

Οι ειδήσεις από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου (video)
Ξεκινήστε τη μέρα σας με τον πρωινό σας καφέ και ρίχνοντας μία ματιά στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

Στα βασικά θέματα της επικαιρότητας συναντά κανείς το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο, τις 120 δόσεις, το Κτηματολόγιο αλλά και την υπόθεση Novartis. Συγκεκριμένα, τα «Νέα» επιλέγουν να παρουσιάσουν στο πρωτοσέλιδο τους τον αναπτυξιακό νόμο που τέθηκε προς δημόσια διαβούλευση το βράδυ της Τετάρτης γράφοντας «Στη μαύρη λίστα οι κακοί εργοδότες» και δίνοντας ακριβώς από κάτω τα πέντε βασικά σημεία του σχεδίου νόμου. Παράλληλα, στο πρωτοσέλιδο υπάρχει ακόμη ένα βασικό θέμα αυτό του Κτηματολογίου.

Η εφημερίδα «Καθημερινή» επικεντρώνει το πρωτοσέλιδο της στο κομμάτι του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου που αφορά τις επενδύσεις. Στον τίτλο του βασικού θέματος μάλιστα γράφει: «Πειθαρχικό παράπτωμα η καθυστέρηση επενδύσεων».

Και στην «Εφημερίδα των Συντακτών» φαίνεται πως μονοπωλεί το πρωτοσέλιδο ο αναπτυξιακός νόμος, αυτή τη φορά γράφοντας «Ταφόπλακα στα εργασιακά με πρόσχημα την ανάπτυξη».

Ο «Ελεύθερος Τύπος» επιλέγει να παρουσιάσει στο πρωτοσέλιδο του τις 120 δόσεις και το Κτηματολόγιο γράφοντας «Τα 18 SOS για τις 120 δόσεις» και «Κτηματολόγιο - Νέες παρατάσεις αλλά και πρόστιμα», αντίστοιχα.

Τέλος, η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει στον τίτλο του πρωτοσέλιδου της «Βαρύ κατηγορητήριο για λάδωμα» αναφερόμενη στην υπόθεση Novartis.

Δείτε αναλυτικά όλες τις εφημερίδες που κυκλοφορούν σήμερα: