Ελλάδα

Στους ρυθμούς της απεργίας ακόμα η Αθήνα - Χάος στους δρόμους - Μέχρι τις 21:00 το Μετρό

Photo: Eurokinissi Photo: Eurokinissi
Στη δίνη των σημερινών απεργιακών κινητοποιήσεων συνεχίζει να κινείται η Αθήνα - Χάος επικρατεί μέχρι στιγμής στους περισσότερους δρόμους 

Κυκλοφοριακό κομφούζιο συνεχίζει να επικρατεί σε όλη την Αθήνα και συγκεκριμένα στις κεντρικές αρτηρίες του νομού, όπως η οδός Πειραιώς, η Λεωφόρος Βασιλεώς Κωνσταντίνου, η οδός Αχαρνών, η Πατησίων, αλλά και στον Κηφισό, στο ύψο των ΚΤΕΛ.

Πατήστε στον χάρτη και δείτε LIVE σε ποιους δρόμους έχει κίνηση

xartis 1

Το «πάγωμα» της πόλης από τις απεργειακές κινητοποιήσεις των ΜΜΜ έχει προκαλέσει φοβερή ταλαιπωρία σε όλους τους πολίτες, οι οποίοι καλούνται να οπλιστούν με υπομονή.

Η 24ωρη απεργία των λεωφορείων, των συρμών στο δίκτυο της γραμμής 1, των τρόλεϊ, αλλά και η στάση εργασίας του μετρό είναι αυτές που κατά κύριο λόγο σχηματίσει τεράστιες ουρές αυτοκινήτων στους δρόμους.

Συγκεκριμένα, το μετρό θα σταματήσει από τις 9 το βράδυ μέρι τη λήξη της βάρδιας και το τραμ θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Επίσης, αύριο Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στα τρένα, συμπεριλαμβανομένου και του προαστιακού, λόγω της εικοσιτετράωρης απεργίας που αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Εξασθενούν αύριο το πρωί τα έντονα καιρικά φαινόμενα

H εντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε από τις πρώτες πρωϊνές ώρες και συνεχίστηκε μέχρι το μεσημέρι δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τους πολίτες στις μετακινήσεις τους.

Για το υπόλοιπο της Τρίτης 24/09 αναμένεται σταδιακή επέκταση των φαινομένων στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη Μακεδονία, στη Θράκη, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια και στο Αιγαίο.

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν κατά τις πρώτες ώρες της Τετάρτης 25/09, όμως από τις πρωί θα εξασθενήσουν σημαντικά και θα περιοριστούν στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια, στην Κρήτη και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και έως το απόγευμα θα σταματήσουν.