Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή που ληστής κλέβει αυτοκίνητο και η κάτοχος σκαρφαλώνει στο καπό για να τον σταματήσει (vids)

Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή που ληστής κλέβει αυτοκίνητο και η κάτοχος σκαρφαλώνει στο καπό για να τον σταματήσει (vids)
Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 25χρονη στο Παλαιό Φάληρο, όταν ήρθε αντιμέτωπη με νεαρό κακοποιό. Υπό την απειλή μαχαιριού της άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, μπήκε μέσα κι έγινε καπνός.

Η νεαρή γύρισε περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Παλαιό Φάληρο και μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό της, υπό την απειλή μαχαιριού της ζήτησε την τσάντα και τα κλειδιά της.

«Πάρκαρα το αμάξι μου εδώ και πριν προχωρήσω είδα ότι πίσω μου υπάρχει ένα αμάξι με alarm. Περιμένω λίγο και κάνει όπισθεν. Βγαίνω από το αμάξι μου, προχωράω προς το σπίτι μου και συνειδητοποιώ πως είχα ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού μου. Οπότε γυρνάω το κεφάλι μου να πάω προς το αμάξι και είχε έρθει ένας νεαρός, τρέχει προς τα πάνω μου, κρατούσε μαχαίρι και μου λέει “τσάντα και κλειδιά”. Τα δίνω και μου λέει τα “κλειδιά”. Σκαλώνω λίγο, πέφτει η τσάντα κάτω, χύνονται όλα κάτω, παίρνει μόνο τα κλειδιά και πήγε στο αμάξι», ανέφερε η νεαρή στον ΑΝΤ1.

«Εκεί φώναξα “φωτιά, φωτιά” να κατέβει κάποιος γείτονας να βοηθήσει. Είχα διαβάσει πως αν φωνάζεις “κλοπή” ή “βιασμός” δεν κατεβαίνει κανείς, στη φωτιά τρέχουν όλοι μόνο από περιέργεια. Με το που έβαλε μπροστά τράβηξα το κινητό μου να τον βγάλω βίντεο και ανέβηκα στο καπό», λέει η νεαρή.

Ο κλέφτης έσυρε την κοπέλα για κάποια μέτρα και στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει.