Ελλάδα

Χαλκιδική: Σε χαράδρα βρέθηκε νεαρή οδηγός

Χαλκιδική: Σε χαράδρα βρέθηκε νεαρή οδηγός
Μεγάλη επιχείριση διάσωσης μιας νεαρής κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε δύσβατη περιοχή στη Χαλκιδική, στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (25.11.2019).

Οι συγγενείς της ειδοποίησαν τις αρχές ότι πήρε το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε κι έτσι οι έρευνες επεκτάθηκαν και στη Χαλκιδική, καθώς η κοπέλα πήγαινε συχνά στην περιοχή Φούρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr, λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας (25.11.2019) εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της στο δρόμο από Σίβηρη για Φούρκα από εθελοντές του ΟΦΚΑΘ.

halkidiki kopela 2 25 11 2019

Τα μέλη της ομάδας του ΟΦΚΑΘ ερεύνησαν την περιοχή και άκουσαν την κοπέλα να φωνάζει βοήθεια μέσα από τη χαράδρα, κάτω από δρόμο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ζητήθηκε και η συνδρομή της ΕΟΔ Χαλκιδικής, ενώ για πολύ ώρα έγιναν αγωνιώδεις προσπάθειες για την διάσωση και ανάσυρσή της.

halkidiki kopela 4 25 11 2019

Οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενείς στην περιοχή, ωστόσο οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν την κοπέλα, η οποία μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με υποθερμία και σπασμένο πόδι στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας.

Πηγή: halkidikinews.gr