Ελλάδα

Η Μαρία Ρεπούση καταγγέλει δημοσιογράφο για μισογυνική δήλωση

Η Μαρία Ρεπούση καταγγέλει δημοσιογράφο για μισογυνική δήλωση
Για μισογυνισμό κατηγορεί μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook η Μαρία Ρεπούση τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χατζηνικόλα για αμφιλεγόμενη δήλωση που έκανε σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στην μετά-Λιάγκα περίοδο και το δραστικό, πρωτοφανές αποτέλεσμα που έφερε η μαζική αντίδραση των πολιτών απέναντι στην αστοχία του γνωστού τηλεπαρουσιαστή με το σεξιστικό περιστατικό στην Θεσσαλονίκη, η βαρύτητα όσων λέγονται πια δημοσίως και στον τηλεοπτικό αέρα από τους άντρες έχουν αποκτήσει δικαίως μια νέα σημασία.

Μετά από την χθεσινή σεξιστική δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα, μια νέα αμφιλογόμενη είδηση ήρθε αυτή τη φορά από τα χείλη ενός δημοσιογράφου. Σύμφωνα με την καταγγελία της Μαρίας Ρεπούση, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ «Προοδευτική Συμμαχία» στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» ο δημοσιογράφος Δημήτρης Χατζηνικόλας είπε το εξής: «Αν ο Πρωθυπουργός αισθανθεί ασφαλής περί τα εθνικά, μετά την συνάντηση με τον Τραμπ, θα βάλει γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Η Μαρία Ρεπούση το σχολίασε ως εξής: «Πόσο μισογυνισμό μπορούμε να αντέξουμε οι γυναίκες σε αυτή τη χώρα;»