Ελλάδα

Τραγωδία στη Μακρακώμη: Ανοίγουν τα στόματα για το φονικό

Τραγωδία στη Μακρακώμη: Ανοίγουν τα στόματα για το φονικό
Η τοπική κοινωνία της Μακρακώμης στη Φθιώτιδα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που της προκάλεσε η δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό της και η αυτοκτονία του την Πέμπτη. Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του και όλα δείχνουν πως ο 49χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι τη σύζυγό του πριν βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο.

Από την αυτοψία στην οποία προχώρησαν οι αστυνομικοί δεν προέκυψε κανένα ίχνος παραβίασης, ούτε κάποιο στοιχείο που να δείχνει εγκληματική ενέργεια από τρίτο πρόσωπο.

Μόνο καλά λόγια για το ζευγάρι

Όλοι στη Μακρακώμη μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι. Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ήταν 20 χρόνια μαζί χωρίς να έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα για το παραμικρό. Πάντως, οι αστυνομικοί θέλουν να συλλέξουν κι άλλες μαρτυρίες, κυρίως από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν το ζεύγος είχε προβλήματα.

Συγγενής των θυμάτων, μίλησε σε εκπομπη του ΑΝΤ1.

«Δεν είχαν οικονομικά προβλήματα, δεν είχαν κάτι να τους προβληματίζει. Ήταν πάντα με το χαμόγελο» τονίζει ο ίδιος και σημειώνει ότι προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι ο δράστης και αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν του την απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερο από 20 χρόνια αλλά δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Κάποιες μαρτυρίες ωστόσο αναφέρουν ότι ο 48χρονος ζήλευε τη 50χρονη σύζυγό του.