Life

Modern Cinderella: «Έχω πάει τον γιο μας στη φυλακή για να δει τον Ricta»

Modern Cinderella: «Έχω πάει τον γιο μας στη φυλακή για να δει τον Ricta»
Η Modern Cinderella μίλησε για τις σχέσεις που έχει με τον ράπερ Ricta.

Η Modern Cinderella, μίλησε στο Happy Day για τις σχέσεις που έχει με τον πρώην σύντροφό της Ricta, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή, ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους.

«Έχουμε επαφή με τον σύντροφό μου, τον βλέπω κάθε βδομάδα και μιλάμε κάθε μέρα. Δεν γινόταν να μην έχουμε επικοινωνία. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει επανασύνδεση, θα δούμε. Έχω πάει τον μικρό στη φυλακή για να δει τον πατέρα του.

Έχει οριστεί η ημερομηνία του δικαστηρίου, έχει πέσει και η κατηγορία. Πλέον δεν κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά για βαριά σωματική βλάβη. Περιμένουμε τη δικαιοσύνη.

Το έμαθα αμέσως όταν έγινε το σκηνικό, ο Δημήτρης με πήρε αμέσως τηλέφωνο. Είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα του. Είμαι κατά της βίας, αλλά επειδή τα κανάλια έχουν τραβήξει το θέμα από το μαλλιά και όλοι λένε ανακρίβειες χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα του τι έχει συμβεί, περιμένουμε την ώρα και τη στιγμή που θα μπορέσει να ανοίξει την κάμερα ο Δημήτρης και να πει όσα έχει να πει», ανέφερε.

Η υπόθεση με τον ξυλοδαρμό

Ο τράπερ Ricta, κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό ενός 23χρονου έξω από μπαρ στους δρόμους της Θεσσαλονίκη

Ο 23χρονος δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι και στον θώρακα από τους δυο δράστες, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του.

Έπειτα, μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο σπίτι του, αλλά δεν ένιωθε καλύτερα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

# TAGS