Ελλάδα

Οι ειδήσεις της ημέρας μέσα από το Dikaiologitika News

Οι ειδήσεις της ημέρας μέσα από το Dikaiologitika News
Οι πέντε ειδήσεις της ημέρας μέσα από τη συντακτική ομάδα του Dikaiologitika News.

Παραλύει αύριο η χώρα - Σε 24ωρη απεργία Δημόσιο και ΜΜΜ: Παραλύει αύριο ο δημόσιος και ιδιωτικός στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και ΠΑΜΕ λόγω της κατάθεσης του σχεδίου νόμου για το ασφαλιστικό.

Κατώτατος μισθός: Ξεκινούν οι διαδικασίες για την αύξηση, πότε και πόσο θα αυξηθεί: Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες ξεκινάει η διαδικασία των διαβουλεύσεων για την αύξηση του κατώτατου μισθού που θα προκύψει στο τέλος Ιουνίου.

Το Mega επέστρεψε: Έγινε η Mega-λη πρεμιέρα του προγράμματος: Πρεμιέρα έκανε στις έξι το πρωί το ιστορικό κανάλι «Mega», το οποίο ξεκίνησε επίσημα το πρόγραμμά του.

Κοροναϊός: Ακόμα 105 νεκροί - Πλησιάζουν τις 2.000 τα θύματα: Σε 1.770 ανέρχονται οι νεκροί στην ηπειρωτική Κίνα, από την επιδημία της πνευμονίας που έχει προκαλέσει ο ο COVID-19 - κοροναϊός- στην ηπειρωτική Κίνα.

Συντάξεις στρατιωτικών: Αυξήσεις στα ποσοστά αναπλήρωσης - Οι κατηγορίες που τις δικαιούνται: Δεν αλλάζουν τα ποσοστά αναπλήρωσης στους υπηρετούντες στις ειδικές δυνάμεις σύμφωνα με σχετική διάταξη της τελευταίας στιγμής στο σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό που κατατίθενται σήμερα στην Βουλή.