Ελλάδα

Οι ειδήσεις της ημέρας μέσα από το Dikaiologitika News

Οι ειδήσεις της ημέρας μέσα από το Dikaiologitika News
Οι πέντε ειδήσεις της ημέρας μέσα από τη συντακτική ομάδα του Dikaiologitika News.

Προανακριτική: Η άρνηση «Σαράφη» να καταθέσει προκαλεί εντάσεις στο πολιτικό σκηνικό - Ανοιχτή η άρση προστασίας μαρτύρων: Η αδυναμία εύρεσης του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» για να καταθέσει στην προανακριτική για τη Novartis στη ΓΑΔΑ, έχει προκαλέσει εντάσεις στο πολιτικό προσκήνιο.

Πότε πληρώνεται η τελευταία δόση για το επίδομα παιδιού για το 2019 - Ξεκινούν οι αιτήσεις για το 2020: Στις 28 Φεβρουαρίου θα πληρωθούν οι τελευταίες αιτήσεις του 2019 για το επίδομα παιδιού Α21 που εγκρίθηκαν μέχρι 15 Ιανουαρίου 2020, σύμφωνα με πληροφορίες του Dikaiologitika News.

Εγγραφή και διαγραφή στο μητρώο του e-ΕΦΚΑ με μία απλή αίτηση: Απλοποιούνται όλες οι διαδικασίες συναλλαγής με τον νέο e-Ε.Φ.Κ.Α από την 1η Μαρτίου σύμφωνα με το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος.

Από τα ιδιωτικά φαρμακεία τα ακριβά φάρμακα για τους ασθενείς: Οι πολίτες θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται τα φάρμακα υψηλού κόστους από τα ιδιωτικά φαρμακεία, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Πρόεδρος Ιατροδικαστικής Εταιρίας για το νεκρό βρέφος: «Βιαστικό το πρώτο πόρισμα, πιθανό να υπάρξει πειθαρχική ποινή»: Στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με το νεκρός βρέφος στου Ζωγράφου στάθηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρίας Γρηγόρης Λέων και συγκεκριμένα για το αν υπέστη σεξουαλική κακοποίηση ή όχι.