Ελλάδα

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας από το Dikaiologitika News

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας από το Dikaiologitika News
Οι πέντε πιο σημαντικές ειδήσεις της ημέρας, μέσα από τη συντακτική ομάδα του Dikaiologitika News.

Το φιάσκο με την πλαστική σακούλα: Τα σούπερ μάρκετ, το υπουργείο Περιβάλλοντος και η χαμένη περιβαλλοντική μας συνείδηση: Αποκαλυπτική έρευνα του Dikaiologitika News για τις πλαστικές σακούλες στα σούπερ μάρκετ.Το νόμιμα τρικ κι η αυτοψία στα ταμεία

Επίδομα μειονεκτικών περιοχών: Ξενικά η πληρωμή σε χιλιάδες δικαιούχους: Αρχίζουν οι πληρωμές για το επίδομα ορεινών και μειονεκτικών περιοχών όπως δήλωσε πριν λίγο η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

ΑΣΕΠ: Ευκαιρίες εργασίας στο Δημόσιο - Προσλήψεις σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και νοσοκομεία: Δεκάδες προκηρύξεις βρίσκονται σε εξέλιξη για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Δημόσιο. Δείτε πού να στείλετε αιτήσεις για θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία, μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους στους δήμους όλης της χώρας.

Δημοσκόπηση για μεταναστευτικό: Το 65% των νησιωτών θεωρεί τους μετανάστες απειλή Δημοσκόπηση για μεταναστευτικόΔημοσκόπηση για μεταναστευτικό: Το 65% των νησιωτών θεωρεί τους μετανάστες απειλή Δημοσκόπηση για μεταναστευτικό: Το 65% των νησιωτών θεωρεί τους μετανάστες απειλή: Το αρνητικο κλίμα που επικρατεί στα νησιά για το μεταναστευτικό, αποτυπώνει δημοσκόπηση της Kapa Research.

Κοροναϊός: Πότε ξεκινούν οι κλινικές δοκιμές για το πρώτο εμβόλιο - Ξεπέρασαν τους 2.200 οι νεκροί: Το πρώτο εμβόλιο για την αποτροπή της μόλυνσης από τον κοροναϊό που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περίπου 2.240 ανθρώπους στην Κίνα και διεθνώς θα αρχίσει να υποβάλλεται σε κλινικές δοκιμές.