Ελλάδα

Αναζητούν serial killer αδέσποτων ζώων στο Βόλο - Τα ταϊζει και τα μαχαιρώνει

Αναζητούν serial killer αδέσποτων ζώων στο Βόλο - Τα ταϊζει και τα μαχαιρώνει Φωτογραφία: taxydromos
Ψάχνουν για τον άνδρα ο οποίος πλησιάζει τα αδέσποτα και μετά τα μαχαιρώνει.

Σε στενό αστυνομικό κλοιό φαίνεται ότι βρίσκεται ο «σφαγέας» του Βόλου, που έχει μετατραπεί σε «serial killer» αδέσποτων, προκαλώντας οργή και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία.

Ηταν μία εβδομάδα πριν όταν στη συμβολή των οδών Σπυρίδη και Καραολή, σκύλος ξεψυχούσε μέσα σε λίμνη αίματος, μετά από αιμορραγία που προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο και με χτυπήματα στοχευμένα που επέφεραν τον θάνατο, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Και ενώ η Αστυνομία εξαπέλυε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, χθες το πρωί ο Βόλος ξημέρωσε με μία ακόμη φρίκη. Δράστης με κουκούλα έστησε ενέδρα, στην οδό Αγίου Νικολάου, σε αθώο γατάκι και του επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο (πιθανότατα μαχαίρι), ξεψυχώντας από αιμορραγία.

Οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί σε βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια της Αστυνομίας σύμφωνα με το taxydromos.gr.

Τη σύνδεση των δύο ασύλληπτων αιματηρών επιθέσεων ερευνούν πλέον οι αστυνομικές αρχές, καθώς και αν επιβεβαιώνονται οι τουλάχιστον τέσσερις ακόμη, ίσως και περισσότερες, παρόμοιες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για λουτρό αίματος με θύματα σκύλους και γάτες στον Βόλο.

Στενεύει ο κλοιός, σοκ από το βιντεοληπτικό υλικό

Οι αστυνομικές αρχές εξονυχιστικά ξεσκονίζουν κάθε στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη του δράστη (αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο πίσω από όλες τις επιθέσεις) ή των δραστών (αν πρόκειται για ομάδα που δρα με παρόμοιο τρόπο).

Σε κάθε περίπτωση, ειδικοί που έχουν εξετάσει τα σφαγιασμένα ζώα μιλούν για επιθέσεις - καρμπόν.

Στο βίντεο και τη φωτογραφία που εξασφάλισε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ φαίνεται καρέ- καρέ η αποτρόπαιη πράξη του.

Ο δράστης εμφανίζεται να προσεγγίζει το μικρό γατάκι και με μία γρήγορη κίνηση να του καταφέρνει βαθύ τραύμα με μαχαίρι στην κοιλιά.

Το μικρό ζώο τρομαγμένο προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του και καταλήγει λίγα μέτρα μακρύτερα.

Οι αρχές πιστεύουν πως πρόκειται για το ίδιο άτομο που ενέχεται και σε άλλα περιστατικά βίαιης θανάτωσης ζώων, που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και συνεχίζουν τις μεγάλου εύρους έρευνες για τη σύλληψή του.