Ελλάδα

Θρίλερ με πτώμα στην Κάντζα - Φέρει τραύματα σε πόδια και χέρια «σαν σε σταύρωση»

Θρίλερ με πτώμα στην Κάντζα - Φέρει τραύματα σε πόδια και χέρια «σαν σε σταύρωση»
Σε θρίλερ εξελίσσεται o θάνατος του 45 χρονου στην Κάντζα που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του το βράδυ της Δευτέρας 27 Απριλίου. Η ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται σήμερα αργότερα θα ρίξει φως στον μυστηριώδη αυτό θάνατο.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του σπιτιού του κι εικάζεται ότι είχε παραμείνει επί πολλές ημέρες νεκρός σε αυτό το σημείο, ίσως ακόμα και από το Πάσχα. Η σορός του άτυχου 45χρονου βρέθηκε από τον πατέρα του το βράδυ της Δευτέρας 27 Απριλίου. Ο πατέρας του άνδρα είχε αναγκαστεί να φωνάξει κλειδαρά για να μπει στο σπίτι του γιου του, τον οποίο αναζητούσε επί ημέρες αλλά δεν έβρισκε.

Πηγές του Dikaiologitika News θεωρούν πάντως πως το σενάριο της Σταύρωσης που διακινείται τις τελευταίες ώρες είναι κάπως υπερβολικό και ίσως τραβηγμένο αλλά ο λόγος που ακούγεται αυτή η παρομοίωση με την Σταύρωση είναι γιατί ο νεκρός άνδρας φέρει 2 τραύματα χαμηλά στα άκρα, τα οποία μοιάζουν σαν τα πόδια του να έχουν καρφωθεί.

Εκτός από αυτά τα συγκεκριμένα τραύματα, το θύμα που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του στην Κάντζα είχε ακόμα τραύματα –πληγές και στα άνω άκρα ενώ το μοιραίο τραύμα φαίνεται ότι ήταν αυτό στο κεφάλι. Οι πληγές προέρχονται από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο άνδρας δεν βρισκόταν σε καθόλου καλή πνευματική και ψυχολογική κατάσταση, κι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα κάτι που αποδεικνύεται από τις χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν δίπλα του και οι οποίες δεν έβγαζαν κανένα νόημα- ήταν γεμάτες ακατάληπτες φράσεις για προσωπικές στιγμές ενώ υπήρχαν και θρησκευτικές αναφορές.
Ο άνδρας ζούσε μόνος του και χωρίς πολλές κοινωνικές επαφές μετά το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του. Ήταν πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα