Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της 34χρονης- Τι λέει ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της 34χρονης- Τι λέει ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας
«Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της 34χρονης». Τι λέει στο Dikaiologitika News ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο, Απόστολος Λύτρας.

«Θα κάνει αρκετά χειρουργεία, δεν θα είναι ένα και δύο» λέει στο Dikaiologitika News ο δικηγόρος της 34χρονης. Σήμερα ολοκληρώθηκε με επιτυχία το χειρουργείο αποκατάστασης του νεκρού δέρματος, ενώ οι γιατροί συνεχίζουν ακόμη την προσπάθεια να σώσουν την όραση στο αριστερό μάτι της γυναίκας που δέχθηκε την βάρβαρη επίθεση.

«Το σημερινό χειρουργείο κράτησε 3 ώρες και πήγε καλά. Όπως μας είπαν οι γιατροί όμως θα αργήσει πολύ να συνέλθει. Όσο για την μητέρα της και τον αδελφό της είναι σοκαρισμένοι, γιατί δεν τους είχε πει ότι δεχόταν ποτέ καμία απειλή. Δεν είχαν ποτέ ακούσει για κάτι κακό» λέει ο δικηγόρο της 34χρονης που δέχτηκε την βάναυση επίθεση με το βιτριόλι, στην περιοχή της Καλλιθέας όπου βρίσκεται κι η εργασία της.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Λύτρας ξεκαθαρίζει ότι στο video που κυκλοφορεί και δείχνει δύο γυναίκες μαυροφορεμένες να εξέρχονται από την πολυκατοικία, καμία από τις δύο δεν πήρε μέρος στην επίθεση.

«Αυτός ή αυτή που το έκανε, περίμενε στα σκαλιά κρυμμένος και έριξε το οξύ στο πρόσωπό της αλλά και παντού κι έπειτα έφυγε τρέχοντας» μας λέει ο κος Λύτρας και προσθέτει ότι η ψυχολογία της 34χρονης είναι πολύ χάλια.

«Από τα λίγα που μού είπε, τόνισε ότι δεν έχει με κανέναν φιλονικία, δεν πάει πουθενά το μυαλό της, δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που να θέλει να της κάνει τέτοια ζημιά.»

Σύμφωνα με τον ίδιο πάντως, φαίνεται ότι ο ή η δράστης είχε ξαναπάει στο σημείο- « ήξερε το χώρο καλά, που πρέπει να κρυφτεί, ήξερε τι ώρες πηγαίνει το θύμα στη δουλειά γι’ αυτό και θεωρώ ότι είναι καλά προσχεδιασμένο το έγκλημα». Κι επίσης είναι σημαντικό σύμφωνα με τον ίδιο να τονιστεί ότι δεν είναι 100% σίγουρο ότι η δράστης είναι γυναίκα, η 34 χρονη είπε ότι μάλλον ήταν γυναίκα.

Όσο για το οξύ και την δυσκολία εύρεσης του ή όχι στην αγορά, οι γνώμες διίστανται μιας και σύμφωνα με τον κ. Λύτρα άλλοι λένε ότι είναι πολύ εύκολο να προμηθευτεί κάποιος το καυστικό αυτό υγρό ακόμα και από ένα χρωματοπωλείο.

Σύμφωνα πάντως με ανθρώπους του συγγενικού της και φιλικού της περιβάλλοντος η αστυνομία δεν έχει κινηθεί τόσο γρήγορα προς την εξιχνίαση του εγκλήματος όπως έλεγε ότι συμβαίνει τις πρώτες ώρες της επίθεσης. Οι ίδιοι εύχονται να κινηθεί ακόμα πιο γρήγορα η αστυνομία και να μην αργήσει να συλληφθεί ο ή η δράστης.

Ξανά στο χειρουργείο η 34χρονη - Η κατάσταση της υγείας της

Ξανά στο χειρουργείο μπήκε η 34χρονη γυναίκα που δέχτηκε βίαιη επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο για να αφαιρεθεί καμμένο δέρμα.

Μέχρι τώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την επίθεση.

Η νεαρή, που νοσηλεύεται στο τμήμα εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο, μπήκε σήμερα χειρουργείο για να της αφαιρέσουν το καμένο δέρμα και να της τοποθετήσουν τεχνητό δέρμα μέχρις ότου μπορέσουν να της τοποθετήσουν κανονικό δέρμα για να σώσουν το πρόσωπό της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ στο πλευρό της θα βρεθούν και ψυχολόγοι και ψυχίατροι της ομάδας του νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ξανά στο χειρουργείο η 34χρονη - Η κατάσταση της υγείας της

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: «Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα»

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Ηταν προμελετημένο, έρευνες και για συνεργό - «Θα έχει για πάντα ψυχικά τραύματα»