Ελλάδα

Νέες εξελίξεις στην επίθεση με βιτριόλι: Στο Θριάσιο οι αστυνομικοί με φωτογραφίες και ηχητικό ντοκουμέντο

Νέες εξελίξεις στην επίθεση με βιτριόλι: Στο Θριάσιο οι αστυνομικοί με φωτογραφίες και ηχητικό ντοκουμέντο
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί μεταβαίνουν στο Θριάσιο για να δείξουν φωτογραφίες και ηχητικό ντοκουμέντο στην Ιωάννα.

Ελπίδες να αναγνωρίσει η Ιωάννα, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν φωτογραφίες και ηχητικό ντοκουμέντο της μαυροντυμένης γυναίκας, το οποίο αναμένεται να δει η 34χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί μεταβαίνουν στο Θριάσιο Νοσοκομείο προκειμένου να δείξουν στην Ιωάννα τις φωτογραφίες από τα καρέ που έχουν καθαρίσει αλλά και να της βάλουν να ακούσει το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε η δράστις στην εταιρεία ραδιοταξί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, σε 25 ανέρχονται τα άτομα που έχουν κληθεί να καταθέσουν για την υπόθεση.

Αυτά ανήκουν στο φιλικό οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, ενώ η αστυνομία παίρνει συνεχώς καταθέσεις από περίοικους. Εκτός από τις γυναίκες που εξετάζονται από την αστυνομία, θα κληθούν και δύο άντρες για κατάθεση.

Πρόκειται για έναν πρώην σύντροφό της με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία ακόμα δεν έχει λήξει, και έναν στενό της φίλο, με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.