Ελλάδα

Μαρκέλλα: Θέμα ωρών ο εντοπισμός της γυναίκας που την άρπαξε, κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών βρέθηκε στη 10χρονη

Μαρκέλλα: Θέμα ωρών ο εντοπισμός της γυναίκας που την άρπαξε, κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών βρέθηκε στη 10χρονη
Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, όσον αφορά στο είδος των ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν στον οργανισμό της μικρής Μαρκέλλας, τις οποίες φέρεται να της χορήγησαν οι απαγωγείς της.

Πληροφορίες έκαναν λόγο πως ο άνθρωπος ή οι άνθρωποι που κρατούσαν επί σχεδόν 48 ώρες τη δεκάχρονη Μαρκέλλα της χορήγησαν ηρεμιστικά και κοκαΐνη, κάτι που επιβεβαίωσε στον ΑΝΤ1 η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, πρόκειται για έναν συνδυασμό κατασταλτικών και διεγερτικών, το λεγόμενο «speedball», τα οποία όμως δρουν ανεξάρτητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ηρεμιστικά χάπια που δόθηκαν στο παιδί προκαλούν αμνησία και μείωση των αναστολών. Από την άλλη, η κοκαΐνη κρατά σε εγρήγορση τον οργανισμό για να μην πέσει σε λήθαργο.

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες, εξετάζουν τώρα αν οι δράστες γνώριζαν την αντικρουόμενη επίδραση των ναρκωτικών που έδωσαν στη μικρή Μαρκέλλα και εάν αυτό συμβαίνει, μήπως αποκαλύπτει το κίνητρο της απαγωγής.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της μυστηριώδους κοκκινομάλλας που φέρεται να άρπαξε το κοριτσάκι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε, αφού απελευθέρωσε τη Μαρκέλλα.