Διεθνή

Peaky Blinders: Ο Τόμι Σέλμπι επέστρεψε - Οι πρώτες φωτογραφίες

Peaky Blinders: Ο Τόμι Σέλμπι επέστρεψε - Οι πρώτες φωτογραφίες Φωτογραφία: Χ
Με εντολή των Peaky Blinders... ο Τόμι Σέλμπι επέστρεψε, γράφει το Netflix στο Χ.

Ο Κίλιαν Μέρφι και ο Στίβεν Νάιτ ενώθηκαν ξανά καθώς ξεκίνησε επίσημα η παραγωγή της επερχόμενης ταινίας του Netflix, Peaky Blinders.

Ο Τόμι Σέλμπι επέστρεψε και το Netflix κυκλοφόρησε την πρώτη φωτογραφία του Κίλιαν Μέρφι. Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε τη Δευτέρα και η επιβεβαίωση ήρθε με την ανάρτηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας στον λoγαριασμό του Netflix.

Η δημιουργία της ταινίας επιβεβαιώθηκε τον Ιούνιο, σε σενάριο Στίβεν Νάιτ και σκηνοθεσία του Τομ Χάρπερ. Ο Κιλιαν Μέρφι εκτός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο είναι και παραγωγός της ταινίας. Σεναριακά η ταινία κινείται την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τις κάμερες να κινούνται σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ιστορίας των Peaky Blinders, που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο και έτσι, φυσικά, είναι και οι Peaky Blinders» είχε πει ο Νάιτ.

Υπενθυμίζεται ότι η 6η και τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του BBC κυκλοφόρησε το 2022. Όταν «ανέβηκε» η σειρά στο Netflix κατέκτησε τον παγκόσμιο κοινό.

{https://twitter.com/netflix/status/1840769285624332530}

{https://www.instagram.com/p/DAeK9jYNCyk/?hl=el&img_index=1}