Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Στο φως νέα μηνύματα της Ιωάννας με την 35χρονη και τον 40χρονο (vid)

Επίθεση με βιτριόλι: Στο φως νέα μηνύματα της Ιωάννας με την 35χρονη και τον 40χρονο (vid)
Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέοι διάλογοι της 35χρονης και της Ιωάννας και τον 40χρονο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, η 35χρονη επανερχόταν συνεχώς στο θέμα, προσπαθώντας να διαλευκάνει αν υπήρχε ή όχι σχέση της Ιωάννας με τον εν λόγω άνδρα.

Στις 5 Ιανουαρίου 2019, ακολούθησε ο εξής διάλογος της Ιωάννας με την 35χρονη:

Ιωάννα: Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά κοριτσάκι.

Κατηγορούμενη: Όλα καλά με το γνωστό θέμα; Είχαμε τίποτα;

Ιωάννα: Όχι τίποτα αφού ξέρει πως μιλάμε εμείς.

Κατηγορούμενη: Είπα μήπως... οκ κοριτσάκι φιλιά!

Στις 28 Ιανουαρίου 2019, η κατηγορούμενη επικοινωνεί ξανά με την Ιωάννα και της γράφει: «Έλα κοριτσάκι καλημέρα! Είσαι καλά;» και η Ιωάννα της απαντά: «Ναι κοριτσάκι μου, μια χαρά! Εσύ; Ελπίζω να πήγαν όλα καλά τα πράγματα με τον άλλο». «Καλά κι εγώ ρε Ιωάννα, έτσι λέω. Για να δούμε... Σε ξαναενόχλησε;» την ξαναρωτά και η Ιωάννα απαντά: «όχι, όχι θα στο έλεγα αν ήταν». «Εντάξει ξέρεις πώς σε ρωτάω. Σου είμαι υπόχρεη και το εκτιμώ πολύ» της λέει η 35χρονη και η Ιωάννα απαντά «μακάρι να πάνε όλα καλά».

Πριν από αυτούς του διαλόγους της Ιωάννας με την κατηγορούμενη, στις 26 Νοεμβρίου 2018 η 34χρονη συνομίλησε στο messenger με τον 40χρονο. «Καλημέρα. Καλή εβδομάδα» της έγραψε ο 40χρονος και η Ιωάννα αμέσως του λέει «το είδες ότι σε διέγραψα». «Όχι αλλά ΟΚ. Τι έκανα και με διέγραψες» τη ρωτά και η Ιωάννα του απαντά «κάποια ανησυχεί για σένα...» και εκείνος λέει «το λόγο της διαγραφής δεν έπιασα».