Ελλάδα

Τραγωδία στη Γαύδο: Είπαν το τελευταίο αντίο στην 27χρονη – Τεχνικούς συμβούλους όρισε η οικογένεια

corfutvnews.gr corfutvnews.gr
Το τελευταίο αντίο στην 27χρονη Κορίνα, η οποία έχασε τη ζωή της όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, έπεσε στον γκρεμό στη Γαύδο, είπαν συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Τετάρτης 14 Απριλίου.

Σύμφωνα με το Corfutvnews.gr, η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Καναλίων, τόπος καταγωγής της φοιτήτριας. Τραγικές φιγούρες οι γονείς της κοπέλας, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μία στιγμή στην άλλη έχασαν το παιδί τους.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει η σελίδα φαίνονται έξω από την εκκλησία τα στεφάνια που συνθέτουν το όνομα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Τη συνδρομή τεχνικών συμβούλων ζήτησαν οι συγγενείς της φοιτήτριας, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, καθώς πολλά είναι τα ερωτηματικά κάτω από τις συνθήκες τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το αυτοκίνητο κατέληξε σε γκρεμό 200 μέτρων.

«Ήδη έχω διορίσει τεχνικούς συμβούλους. Οι έρευνες που διεξάγονται από έμπειρους αξιωματικούς της τροχαίας Χανιών, είναι θέμα χρόνου να διαλευκάνουν χρόνους, πρόσωπα και συνθήκες.

Οι έρευνες θα στραφούν στις συνθήκες που έλαβαν χώρα σε ότι αφορά το τροχαίο ατύχημα, μέχρι πού φθάνουν και πού αρχίζουν στην συνέχεια οι ευθύνες των σωστικών συνεργείων» αναφέρει ο δικηγόρος.

O δικηγόρος της οικογένειας κάνει λόγο για εγκληματική βραδύτητα. «Δεν εξηγείται η εγκληματική, θα μπορούσα να πω, βραδύτητα των σωστικών μέσων διάσωσης καθώς υπάρχει πολύ καλός καιρός, καλοκαιρία, δεν υπάρχουν οι ειδικές συνθήκες που αποτρέπουν πολλές φορές τα εναέρια ή τα επίγεια ή και τα πλωτά μέσα διάσωσης. Το χρονικό διάστημα των 5 ωρών και ο χρόνος είναι ανεξήγητος».