Ελλάδα

Λαμία: Άνοιξε ο δρόμος και «κατάπιε» αυτοκίνητο (βίντεο, εικόνες)

Λαμία: Άνοιξε ο δρόμος και «κατάπιε» αυτοκίνητο (βίντεο, εικόνες)
Έσπασε αγωγός ύδρευσης και η δύναμη του νερού είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει στο σημείο το οδόστρωμα και να δημιουργηθεί κρατήρας, «ρουφώντας» στην κυριολεξία παρκαρισμένο αμάξι

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Λαμίας το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (27/04), όταν αυτοκίνητο άρχισε να... βυθίζεται σε δρόμο της πόλης.

Νωρίτερα, έσπασε αγωγός της ΔΕΥΑΛ στην οδό Σκληβανιώτη, λίγο μετά την διασταύρωση της οδού Κοραή και η δύναμη του νερού είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσει στο σημείο το οδόστρωμα και να δημιουργηθεί κρατήρας, «ρουφώντας» στην κυριολεξία παρκαρισμένο αμάξι.

Σύμφωνα με το «tvstar.gr», η οδός Σκληβανιώτη μετατράπηκε σε χείμαρρο με τα νερά και τις φερτές ύλες να καταλήγουν μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας. Αργότερα, συνεργεία της ΔΕΥΑΛ έσπευσαν στο σημείο και έκοψαν την παροχή. Περιπολικό διέκοψε την κυκλοφορία για να αποφευχθεί η πρόκληση ατυχήματος, ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άντληση των υδάτων, όπου χρειαζόταν.

Πυροσβέστες, αστυνομικοί , ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λαμίας, ο Δ/ντής της ΔΕΥΑΛ, ο άτυχος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και γείτονες, επανάφεραν το όχημα και το έβγαλαν από τον κρατήρα που είχε δημιουργηθεί.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λαμίας Κ.Σταυρογιάννης εξήγησε γιατί δημιουργήθηκε το πρόβλημα.

autokinitio dromos aoikse agwgos nero tvstar.gr 1

autokinitio dromos aoikse agwgos nero tvstar.gr 2

autokinitio dromos aoikse agwgos nero tvstar.gr 3

autokinitio dromos aoikse agwgos nero tvstar.gr 4

autokinitio dromos aoikse agwgos nero tvstar.gr 5

Πηγή: tvstar.gr