Ελλάδα

Στον εισαγγελέα ο 22χρονος σάτυρος της Νέας Σμύρνης, ταυτοποιήθηκε σε άλλες 4 περιπτώσεις (βίντεο)

Στον εισαγγελέα ο 22χρονος σάτυρος της Νέας Σμύρνης, ταυτοποιήθηκε σε άλλες 4 περιπτώσεις (βίντεο)
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 22χρονος ο οποίος το βράδυ της τεταρτης 5 Μαΐου, ακολουθούσε την νεαρή κοπέλα στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη επιδεικνύοντας το μόριο του.

Η βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σύμφωνα με πληροφορίες εχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία η συμμέτοχη του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, στην Ακρόπολη, στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα.

Όλα τα θύματα τον έχουν αναγνωρίσει. Πρόκειται για ημεδαπό σπουδαστή μηχανολόγων - μηχανικών του ΤΕΙ Αθήνας, ο οποίος έκανε το πρώτο τακτοποιημένο χτύπημα στις 25 Μαρτίου το 2020, το δεύτερο στις 6 Αυγούστου στην Ακρόπολη, το τρίτο στις 13 Αυγούστου στο Παλαιό Φάληρο και το τέταρτο στις 18 Σεπτεμβρίου στη Νέα Σμύρνη.

{https://www.youtube.com/watch?v=yBTfNrL1D-4}

Η ασφάλεια οδηγήθηκε στην σύλληψη του, χάρη στην έγκαιρη αντίδραση της νεαρής, η οποία παράλληλα με την καταγγελία της στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης, κοινοποίησε στο Facebook το οπτικό υλικό από την καμερα της πολυκατοικίας, όπου διακρίνεται καθαρά ο κατηγορούμενος την ώρα που την πλησίαζε.