Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Προσωρινά κρατούμενος ο 22χρονος, «είναι ένα εξαιρετικό παιδί» λέει ο δικηγόρος του (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Προσωρινά κρατούμενος ο 22χρονος, «είναι ένα εξαιρετικό παιδί» λέει ο δικηγόρος του (βίντεο) Φωτογραφία: INTIME
Ο νεαρός κρατείται μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, που θα γίνει τη Δευτέρα (10/05). Ο συνήγορός του έκανε, ακόμα, λόγο για πρωτοφανή φρενίτιδα που έχει κατακλύσει τα social media εναντίον του. Ο 22χρονος κατηγορείται για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και μάλιστα κατά συρροή.

Κρατούμενος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του τη Δευτέρα (10/05) κρίθηκε ο 22χρονος που κατηγορείται για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και μάλιστα κατά συρροή, αφού πέντε τουλάχιστον πρόσωπα, φέρεται να έχουν ομολογήσει είτε ότι αυτοϊκανοποιηθηκε μπροστά τους, είτε ότι τους επέδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Ο 22χρονος οδηγήθηκε με καλυμμένο το πρόσωπό του, λίγο μετά τις 13:00 στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός στην υπόθεση της Νέας Σμύρνης, αλλά αρνείται τη συμμετοχή του σχετικά με τις υπόλοιπες καταγγελίες. Τόνισε κατά την απολογία του ότι θέλει να εκδικαστεί η υπόθεση όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να λάβει τέλος αυτή η περιπέτειά του.

Τι είπε ο δικηγόρος του

O συνήγορος του Γιώργος Μυταλούλης τόνισε πως ο κατηγορούμενος είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έκανε λόγο για πρωτοφανή φρενίτιδα που έχει κατακλύσει τα social media εναντίον του 22χρονου. Ανέφερε, παράλληλα, ότι σε αυτή την περίπτωση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησαν πολύ αρνητικά.

Επίσης, έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, ενώ ισχυρίστηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα αναδειχθεί η πραγματικότητα που είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που προβάλλεται σήμερα. Τόνισε δε ότι έχει δεχθεί πάνω από 2.500 υβριστικά μηνύματα και απειλές για τη ζωή του οπότε δεν γίνεται να φύγει από το σπίτι του.

«Υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας. Δε θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δυο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook», σημείωσε εκτός των άλλων...

Κατέθεσε και η μητέρα του

Όπως έγινε γνωστό, κατέθεσε μάλιστα και η μητέρα του προκειμένου να ενισχύσει το αίτημά του να αφεθεί ελεύθερος. Όπως είπε, είναι κοινωνική λειτουργός στο επάγγελμα και εργάζεται με εφήβους. Δήλωσε σοκαρισμένη, μίλησε για ένα εξαιρετικό παιδί, φοιτητή, που εργάζεται.

Δεν είχε αντιληφθεί κάτι τέτοιο, αν είχε τέτοιες τάσεις τόνισε ότι θα το είχε καταλάβει, ενώ ανέφερε ότι έχει έρθει σε επαφή με ψυχολόγο για να τον παρακολουθήσει.

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι, επίσης, φοιτητής» τόνισε η μητέρα του 22χρονου.

Παράλληλα, επισήμανε πως δεν είχε καταλάβει κάτι. «Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα social media το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος» ανέφερε στο δικαστήριο, κλαίγοντας...

Σημειώνεται το ότι θα εμφανιστεί στο δικαστήριο ανέφερε και ο ίδιος ο κατηγορούμενος, τονίζοντας: «Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένειά μου».

Η ποινή που προβλέπεται σε αυτό το αδίκημα είναι μέχρι ένα έτος φυλάκιση. Tο δικαστήριο με βάση και τις αλλαγές που έχουν γίνει στον Ποινικό Κώδικα θα αποφασίσει, όμως, ότι θα εκτίσει ένα μέρος της ποινής του.

Ποινική δίωξη στον επίδοξο «δράκο» της Νέας Σμύρνης - Αναγνωρίστηκε από πέντε γυναίκες

Όπως αναφέρθηκε, ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον 22χρονο που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή γυναικά στη Νέα Σμύρνη.

Ο νεαρός φοιτητής έχει αναγνωριστεί από πέντε γυναίκες για παρόμοιες επιθέσεις. Ο κατηγορούμενος παραπέμπεται να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Διαβάστε ακόμα:

Πέμπτο θύμα του 22χρονου σάτυρου - Αυτοικανοποιήθηκε μπροστά της σε στάση λεωφορείου

«Έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες»: Η προκλητική δήλωση του επιδειξία της Νέας Σμύρνης

Απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νέα Σμύρνη: «Το παιδί μου είναι τέλειο», λέει ο πατέρας του 22χρονου (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο επιδειξίας που κυνηγούσε την κοπέλα με τον μόριο του έξω (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Μαρτυρία σοκ της κοπέλας για τον άνδρα που την ακολουθούσε με το μόριό του έξω (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Αναγνωρίστηκε το άτομο που επιτέθηκε σεξουαλικά σε νεαρή κοπέλα

Σοκ στη Νέα Σμύρνη: Την ακολούθησε μέχρι την πολυκατοικία της με το... μόριό του σε κοινή θέα (βίντεο)