Ελλάδα

Αφέθηκε ελεύθερος με 10 μήνες αναστολή ο 21χρονος επιδειξίας του Αγρινίου

Αφέθηκε ελεύθερος με 10 μήνες αναστολή ο 21χρονος επιδειξίας του Αγρινίου
Σήμερα το πρωί δικάστηκε ο 21χρονος επιδειξίας του Αγρινίου ο οποίος κατηγορούνταν για δύο περιπτώσεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας στο Δημοτικό Πάρκο Αγρινίου και στο Δοκίμι, την Παρασκευή 7 Μαΐου, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή.

Πρόκειται για νεαρό Ρομά ο οποίος τα ξημερώματα της Παρασκευής 7 Μαΐου προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε η τοπική Αστυνομία για άνδρα ο οποίος αυνανιζόταν κάτω από μπαλκόνι, μπροστά σε δύο ανήλικες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, τα κορίτσια ηλικίας 14 και 16 ετών ήταν αυτά που κατήγγειλαν το περιστατικό με αποτέλεσμα η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.

Κατά την ανάκριση από τους αστυνομικούς ο 21χρονος Ρομά παραδέχθηκε ότι είχε προβεί σε ανάλογη «επίδειξη» των προσόντων του και σε νεαρή γυναίκα στην περιοχή του Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου, δύο ημέρες πριν την σύλληψή του.

Τότε η εν λόγω νεαρή γυναίκα είχε καλέσει την Αστυνομία, όμως ο νεαρός είχε τραπεί σε φυγή και δεν είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς.

Σε βάρος του 21χρονου λοιπόν επιβλήθηκε επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης με αναστολή και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

NETWORK