Πολιτική

Μητσοτάκης για απόκτηση 4ης φρεγάτας: Γίνεται πράξη το μεγάλο πρόγραμμα ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων

Μητσοτάκης για απόκτηση 4ης φρεγάτας: Γίνεται πράξη το μεγάλο πρόγραμμα ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
«Η δαπάνη της νέας αγοράς έχει προϋπολογιστεί κατά τρόπο που δεν διαταράσσει τη δημοσιονομική μας συνέπεια] διεκρίνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Για την ενίσχυση ων Ενόπλων Δυνάμεων με μία ακόμα φρεγάτα αλλά και την δαπάνη της αναφέρεται σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως η αγορά της «κρίθηκε, απαραίτητη αφού η θωράκιση της πατρίδας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα».

«Καθώς η χώρα μας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την πρώτη φρεγάτα Belharra και την ημέρα που στα ναυπηγεία της Naval Group στο Lorient καθελκύεται η δεύτερη ενώ κατασκευάζεται η τρίτη, ξεκινούν οι διαδικασίες για την προμήθεια και τέταρτου σκάφους αυτού του τύπου» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του επιβεβαιώνοντας τις εξαγγελίες Δένδια.

«Γίνεται, έτσι, πράξη το μεγάλο πρόγραμμα ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων που εξαρχής είχα προσωπικά εξαγγείλει» συνεχίζει στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η δαπάνη της νέας αγοράς έχει προϋπολογιστεί κατά τρόπο που δεν διαταράσσει τη δημοσιονομική μας συνέπεια. Κρίθηκε, ωστόσο, απαραίτητη αφού η θωράκιση της πατρίδας αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» διευκρίνισε και έκλεισε την ανάρτησή του με φωτογραφίες αλλά και τη φράση «Η Ελλάδα όλο και πιο ισχυρή».

{https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/posts/pfbid046KE11RrNDu9wSBhVk2aHGWbtXjAdeZi3vgbamk6gNh5WswSXreF6AgTcMHK86vYl}