Ελλάδα

Διάρρηξη «μαμούθ» στους Αμπελόκηπους: Εξαφανίστηκαν κοσμήματα αξίας 2 εκατ. ευρώ από αποθήκη

Διάρρηξη «μαμούθ» στους Αμπελόκηπους: Εξαφανίστηκαν κοσμήματα αξίας 2 εκατ. ευρώ από αποθήκη Φωτογραφία: PIXABAY
Θύμα είναι μια 73χρονη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε τη ληστεία στην ΕΛ.ΑΣ, ούσα σε κατάσταση σοκ.

Νέα διάρρηξη με πολύ μεγάλη λεία σημειώθηκε σε σπίτι στην Αττική και αυτή τη φορά ληστές «χτύπησαν» σε οικία στους Αμπελόκηπους, επί της οδού Έσλιν, όπου έκαναν «φτερά» κοσμήματα αξίας 2.000.000 ευρώ από αποθήκη, με βάση την καταγγελία στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η 73χρονη ιδιοκτήτρια, η οποία έλειπε την τελευταία εβδομάδα από το σπίτι της και ανακάλυψε την κλοπή την Πέμπτη (27/05). Η γυναίκα κάλεσε σε κατάσταση σοκ το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και κατήγγειλε ότι άγνωστοι δράστες είχαν παραβιάσει την πόρτα της αποθήκης και στη συνέχεια αφαίρεσαν τα κοσμήματα τεράστιας αξίας που είχε τοποθετήσει εκεί το θύμα.

Όπως αναφέρθηκε με βάση τα όσα ανέφερε η 73χρονη στην ΕΛ.ΑΣ, η αξία των αφαιρεθέντων κοσμημάτων αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Έρευνα για τον περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων.

Αυτό που προκαλεί απορίες είναι το γιατί η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είχε φυλάξει τα κοσμήματα σε κάποια θυρίδα τράπεζας και αποφάσισε να τα έχει σε υπόγεια αποθήκη του σπιτιού της, χωρίς να υπάρχει καν πόρτα ασφαλείας.