Ελλάδα

Απίστευτο περιστατικό στη Ναύπακτο: Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού έξω από το σπίτι του (βίντεο)

Απίστευτο περιστατικό στη Ναύπακτο: Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού έξω από το σπίτι του (βίντεο) Φωτογραφία: EUROKINISSI
Τον «σάπισαν» στο ξύλο και τον άφησαν αιμόφυρτο έξω από το σπίτι του, απίστευτο περιστατικό στη Ναύπακτο με θύμα έναν νεαρό άνδρα, που ανέφερε ότι στοχοποιήθηκε εξαιτίας της διαφορετικότητάς του.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φέρεται ότι έπεσε ένας νεαρός άνδρας στη Ναύπακτο, όταν περίπου έξι με εννιά άτομα τον άφησαν αιμόφυρτο έξω από το σπίτι του. Ο άνδρας, που ανέφερε ότι στοχοποιήθηκε εξαιτίας της διαφορετικότητάς του, ήταν σε σοκ και δεν ήξερε ούτε σε ποιο νοσοκομείο βρισκόταν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «npress.gr» αμέσως μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου για τις πρώτες βοήθειες.

Το θύμα στις φωτογραφίες που ανήρτησε στα social media φαίνονται τα χτυπήματα και επισημαίνει ότι στοχοποιήθηκε εξαιτίας της διαφορετικότητάς του. «Αυτή είναι η Ελλάδα μας… Η χώρα μας. Να μην ξέρετε τι θα πει σεβασμός… Να μην ξέρετε τι θα πει “έχω την επιλογή”… Καιρός να μάθετε λοιπόν ότι δεν σας χρειαζόμαστε για να υπάρξουμε», έγραψε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται ότι με αφορμή τον ξυλοδαρμό του άνδρα έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Ναυπάκτου με σύνθημα «Λιτότητα, ανεργία, σεξισμός, ανθρώπινος δεν γίνεται ο καπιταλισμός».

Επίσης, στην ανακοίνωση των νεαρών που συμμετείχαν αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Οι δρόμοι δεν είναι ασφαλείς, όταν ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα χλευάζονται, κακοποιούνται, δολοφονούνται επειδή η φύση τους δεν ταιριάζει στα γούστα των κακοποιητών, των δολοφόνων».