Ελλάδα

Αυτόπτης μάρτυρας για ξυλοδαρμό 14χρονης στη Γλυφάδα: «Χτυπήθηκε με κινήσεις που έδειχναν εμπειρία»

Αυτόπτης μάρτυρας για ξυλοδαρμό 14χρονης στη Γλυφάδα: «Χτυπήθηκε με κινήσεις που έδειχναν εμπειρία»
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα από συνομήλικές της. Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας.

Στο ΕΡΤNews μίλησε ο άνθρωπος ο οποίος βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό στη Γλυφάδα και παρενέβη προκειμένου να σώσει την 14χρονη από τον ξυλοδαρμό από συμμαθητές της.

Ο Δημήτρης ήταν αυτός ο οποίος παρενέβη προκειμένου στον καυγά που γινόταν και στην ουσία έσωσε την 14χρονη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» περιέγραψε τα όσα έζησε, ενώ αναφέρθηκε και στο ενήλικο άτομο με το τατουάζ που φαίνεται στο βίντεο.

«Εμείς βρισκόμαστε με τη σύζυγο και τα παιδιά μας σε ένα παγκάκι εδώ δίπλα και τρώγαμε και παρακολουθούσαμε δέκα λεπτά. Είχαν μαζευτεί τα παιδιά και είχαν κάνει έναν κύκλο. Μισά αγόρια, μισά κορίτσια γύρω στα 30 – 40 άτομα. Και έδειχναν ότι προσπαθούσαν να λύσουν κάποιες διαφορές γιατί ήταν στη μέση του κύκλου 4 – 5 κοριτσάκια. Στην αρχή εμείς λέγαμε μήπως γυρνάνε κάποιου είδους βιντεοκλίπ γιατί βλέπαμε τα κινητά που τραβάγανε κάτι, κάτι ετοιμάζανε. Μέχρι που μου φωνάζει η γυναίκα μου σε μια στιγμή τρέχα γιατί θα τη σκοτώσουν την κοπελίτσα. Γυρνάω και βλέπω να τη χτυπάει ένα κορίτσι. Το συγκεκριμένο παιδί χτυπήθηκε με άσχημο τρόπο, με κινήσεις που έδειχναν εμπειρία. Ήξερε πώς να χτυπήσει και παρενέβην για να σταματήσω αυτή την κατάσταση», δήλωσε.

Ο ίδιος αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον 25χρονο λίγο πριν τα παιδιά τραπούν σε φυγή.

«Ανάμεσά τους υπήρχε κάποιος μεγάλης ηλικίας που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Εγώ τον έκανα γύρω στα 25 ή εκεί τριγύρω και του ζήτησα τον λόγο. Εσύ τι κάνεις; Γιατί δεν παρεμβαίνεις;. Μου απάντησε: Δεν βλέπεις καλά. Προσπαθώ να τους χωρίσω. Στη συνέχεια κινήθηκαν κατά πάνω μου νευριασμένοι. Άρχισα να φωνάζω ότι είμαι αστυνομικός και ότι έχω καλέσει να έρθουν ενισχύσεις. Και τότε το έβαλαν στα πόδια», σημείωσε.