Ελλάδα

Αμετανόητη η Λατινοπούλου: «Εάν έλεγα ότι μετάνιωσα, δε θα ήταν αλήθεια» (βίντεο)

Αμετανόητη η Λατινοπούλου: «Εάν έλεγα ότι μετάνιωσα, δε θα ήταν αλήθεια» (βίντεο)
Η πολιτεύτρια της ΝΔ, Αφροδίτη Λατινοπούλου, έδωσε συνέντευξη μετά τον σάλο που ξέσπασε με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε για τα πρότυπα ομορφιάς. Όλα όσα ανέφερε για το βίντεο.

Αναφορικά με το βίντεο που προκάλεσε σάλο, ανέφερε ότι «ξεκίνησε όλο αυτό από την κόρη της Καμάλα Χάρις. Με ενόχλησε ότι έχει κυκλοφορήσει έντονα ένα φαινόμενο που έρχεται από το εξωτερικό και έρχεται πολύ γρήγορα και στην Ελλάδα. Με ενοχλεί ότι βλέπουμε να προβάλλονται αυτές οι εικόνες» σημείωσε.

«Πες μου αλήθεια ότι το έκανες απλά για να το κάνεις και σε κοιτώ στα μάτια», είπε η Φαίη Σκορδά και η Αφροδίτη Λατινοπούλου απάντησε:

«Θέλω πάντα να είμαι ειλικρινής. Αν γυρνούσα και έλεγα τώρα ότι έχω μετανιώσει, δεν θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα όμως, ίσως θα ήμουν πιο επεξηγηματική, γιατί κάποια πράγματα τα οποία είπα, έχουν παρεξηγηθεί και έχουν παρερμηνευθεί τα λόγια μου» υπογράμμισε η Αφροδίτη Λατινόπουλου.

«Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι εστιάζουμε σε τέτοιου είδους εικόνες από γυναίκες. Οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια. Ένα κεκτημένο της γυναίκας είναι η εικόνα.

Είναι δικαίωμα του καθενός, είμαστε σε δημοκρατία, και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψη μου, ότι δεν μου αρέσει αυτή η εικόνα από την γυναίκα. Κάθε γυναικα δίνει μια προσωπική μάχη και αυτό πρέπει να αναδεικνύουμε». 

«Δεν απαγόρευσα κάτι σε κανέναν, είπα ότι υπάρχουν σημαντικότερα πρότυπα να δείξουμε. Μιλάω για τους αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα, όπως η ενδοοικογενειακή βία. Έχουμε βαφτίσει επανάσταση την τριχωτή μασχάλη, αυτό με ενοχλεί. Με ενοχλεί ότι μια γυναίκα θέλει να δείξει την τρίχα στη μασχάλη της είναι λίγο για μια γυναίκα. Μπορεί να δείξει πολλά περισσότερα πράγματα».

«Δέχθηκα bullying και απειλές»

«Δεν το κάνω αυτό για να κάνω καριέρα. Πιστεύω ότι αποπροσανατολίζει από τους ουσιαστικούς αγώνες που μπορεί να δώσει μια γυναίκα. Δέχθηκα bullying και απειλές κατά της ζωής μου. Και σε εμένα και στην οικογένεια μου. Θα σε σκοτώσουμε, θα σε κάνουμε, βρισιές.

Στο βίντεο δεν εκφράστηκα χυδαία. Δεν θεωρώ ότι προσέβαλα κάποιον. Αν κάποιες γυναίκες δεν κατάλαβαν σωστά αυτά που είπα είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγγνώμη. Αλλά δεν ήταν το νόημα του βίντεο. Και εγώ έχω ατέλειες, έχω ραγάδες, αλλά δεν θα βγάλω ποτέ ζουμαρισμένη φωτογραφία που εστιάζει στις ραγάδες μου. Το αγαπώ το σημείο, δεν χρειάζεται να το πω» κατέληξε.