Life

IShowSpeed: Ο διάσημος Youtuber έφτασε στην Ελλάδα και οι πιτσιρικάδες έκαναν χαμό

IShowSpeed: Ο διάσημος Youtuber έφτασε στην Ελλάδα και οι πιτσιρικάδες έκαναν χαμό
Στην Ελλάδα ο διάσημος Youtuber IShowSpeed, χαμός από τους fans του που έσπευσαν να τον συναντήσουν.

Ο διάσημος YouTuber IShowSpeed βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη χώρα μας για τις διακοπές του και μόλις έγινε αντιληπτός από τους νεαρούς θαυμαστές του επικράτησαν σκηνές που δεν συναντάμε καθημερινά στους δρόμους.

Όπως κάθε σωστός YouTuber και Content Creator δεν άφησε ούτε μια στιγμή την ευκαιρία να δημιουργήσει περιεχόμενο αναπαράγοντας live όλα όσα συνέβαιναν κατά την περιήγησή του σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. Εξάλλου το γεγονός και μόνο ότι έχει 26.000.000 συνδρομητές αποτελεί αν μη τι άλλο μια λεπτομέρεια που δεν περνά απαρατήρητη.

Οι πιτσιρικάδες φαν του επί ελληνικού εδάφους όπως αποτυπώνουν και οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις που κατέγραψε και στο video του μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του αγαπημένου τους YouTuber δεν έχασαν την ευκαιρία να τον ακολουθήσουν και να κάνουν τα πάντα για να πρωταγωνιστήσουν στο video του.

Στο live βίντεο που μετέδωσε ο IShowSpeed εμφανίστηκαν εκατοντάδες νεαροί θαυμαστές του, που τον ακολούθησαν και αλληλεπιδρούσαν μαζί του, όσο εκείνος περπατούσε σε περιοχές της Αθήνας ή όσο ήταν μέσα σε αμάξι.

Ο IShowSpeed πριν λίγες μέρες επισκέφθηκε τη Νορβηγία ενώ πήγε στην Αλβανία και όπου συνάντησε τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=NCA_O0oSItM}