Ελλάδα

Λαμία: Μητέρα ξυλοκόπησε τον 6χρονο γιο της - Στο νοσοκομείο το παιδί, περνά ψυχιατρική εξέταση η 33χρονη

Λαμία: Μητέρα ξυλοκόπησε τον 6χρονο γιο της - Στο νοσοκομείο το παιδί, περνά ψυχιατρική εξέταση η 33χρονη
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 6χρονου αγοριού από την ίδια του την μητέρα, με αποτέλεσμα το παιδί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο τραυματισμένο. Περνάει από ψυχιατρική εξέταση η μητέρα, η οποία δεν κατηγορείται πρώτη φορά για τον ξυλοδαρμού του παιδιού της,

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η συγκεκριμένη οικογένεια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα Το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ κρίθηκε από τους γιατρούς ότι είναι απαραίτητη η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα για καλύτερη παρακολούθηση, καθώς έφερε μώλωπες σε όλο το πρόσωπο και γενικά το κεφάλι.

Το παιδί δεν κινδυνεύει, ενώ πολύ σύντομα θα πάρει εξιτήριο.

Στο σπίτι της οικογένειας που έγινε το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο έσπευσαν το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας και συνέλαβαν την 33χρονη μητέρα, η οποία κρατείται και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Μάλιστα στο ίδιο σπίτι μεγαλώνουν κι άλλα παιδιά κάποια εκ των οποίων με ειδικές ανάγκες.

Περνάει από ψυχιατρική εξέταση η 33χρονη – Το έχει ξανακάνει

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι λίγη ώρα μετά το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό, έμειναν άφωνοι μπρος στην εικόνα που παρουσίαζε το παιδί φοβούμενοι τα χειρότερα μιας και εκτός από τους μώλωπες στο πρόσωπο είχε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μικρό παιδάκι έπαιζε με το αδερφάκι του και πάνω στο παιχνίδι κάπου διαφώνησαν και το μεγαλύτερο φέρεται να έσπρωξε το μικρότερο που έπεσε και χτύπησε ελαφρώς, με την μητέρα να... σακατεύει στο ξύλο το 6χρονο παιδάκι. Το παιδί από τα χέρια της μητέρας που ήταν εκτός εαυτού το γλίτωσε η 13χρονη ξαδέλφη του, η οποία μένει στο ίδιο σπίτι.

Ένας περίοικος που αντιλήφθηκε τι συνέβη κάλεσε την αστυνομία και με το που οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο σπίτι συνέλαβαν αμέσως την μητέρα η οποία πέρασε το κατώφλι της Εισαγγελίας και θα περάσει από ψυχιατρική εξέταση το πρωί της Δευτέρας.

Ο απίστευτος ξυλοδαρμός στο 6χρονο παιδάκι, ακόμη και με γροθιές, είναι μια συμπεριφορά η οποία θα εξεταστεί ενδελεχώς από τους ειδικούς για να κριθεί αν η συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί να μεγαλώσει παιδιά η να της αφαιρεθεί η επιμέλεια.

Δεν ήταν η πρώτη καταγγελία

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, δεν ήταν η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη οικογένεια γίνεται θέμα για την συμπεριφορά της συγκεκριμένης γυναίκας.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για ανάρμοστες συμπεριφορές και μάλιστα φέρεται να έχει ξανά-ειδοποιηθεί τόσο η Αστυνομία αλλά και η Πρόνοια ώστε να εξετάσει τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο σπίτι, όπου διαμένουν περίπου 10 άτομα, όπου υπάρχουν και άλλα παιδιά αλλά και ηλικιωμένοι.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που θα πρέπει να κινητοποιήσει τις αρχές ώστε να αποσαφηνίσουν τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο σπίτι και αν η κατάσταση στο συγκεκριμένο περιβάλλον αλλά και η κατάσταση της μητέρας είναι η πρέπουσα ώστε να συνεχίσουν να μεγαλώνουν παιδιά.

Με πληροφορίες από lamiareport.gr και lamianow.gr