Ελλάδα

Τροχαίο δυστύχημα στη Λαμία - Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Τροχαίο δυστύχημα στη Λαμία - Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φωτογραφία: LAMIAREPORT
Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου του ΚΤΕΛ στον δρόμο Λαμίας - Στυλίδας.

Ένας 56χρονος οδηγός είναι νεκρός στη Λαμία αφού το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας.

Το δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου μάρκας Toyota Corolla που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση από το λεωφορείο έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στο λεωφορείο.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ εκτελούσε το δρομολόγιο Πελασγία - Λαμία και κινείτο στο ρεύμα προς Λαμία, όταν ο οδηγός έπεσε πάνω στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου του ΚΤΕΛ στον δρόμο Λαμίας - Στυλίδας, στις στροφές της Αγίας Παρασκευής στο ύψος του νεκροταφείου. Μιλώντας στο Lamia Report, ο οδηγός του λεωφορείου είπε ότι βγήκε όσο μπορούσε δεξιά στον δρόμο και προσπάθησε να ακινητοποιήσει το λεωφορείο για να αποφύγει το αυτοκίνητο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, κάτοικος της κοινότητας Αγίας Παρασκευής, έπεσε με δύναμη στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου και αργότερα απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Λίγο αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Στο λεωφορείο επέβαιναν 15 περίπου άτομα. Μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας.

{https://www.youtube.com/watch?v=eqheFqpXB8Q}

NETWORK