Ελλάδα

Στον εισαγγελέα οι δύο Πακιστανοί που κατηγορούνται ότι ξεγύμνωσαν 26χρονη στην Αγία Μαρίνα

Στον εισαγγελέα οι δύο Πακιστανοί που κατηγορούνται ότι ξεγύμνωσαν 26χρονη στην Αγία Μαρίνα Φωτογραφία: EUROKINISSI
Οι δυο Πακιστανοί που κατηγορούνται ότι ξεγύμνωσαν 26χρονη στην Αγία Μαρίνα κάνοντας και... live μετάδοση θα οδηγηθούν και στον ανακριτική για να απολογηθούν. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων τεσσάρων ανδρών που συμμετείχαν στην επίθεση.

Στον εισαγγελέα και ακολούθως στον ανακριτή για να απολογηθούν θα οδηγηθούν οι δύο Πακιστανοί που συνελήφθησαν για την σεξουαλική επίθεση στην 26χρονη γυναίκα στην Αγία Μαρίνα, κάνοντας και... live μετάδοση.

Οι δύο Πακιστανοί κατηγορούνται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και φθορά ξένης περιουσίας. Η 26χρονη Ελληνίδα, η οποία είναι παντρεμένη με Πακιστανό, κατήγγειλε την Κυριακή (06/06) ότι στο Μοχίτο Μπέι, σε πάρκινγκ ενώ έμεινε για λίγα λεπτά μόνη της αναμένοντας τον σύζυγό της, δέχθηκε επίθεση συνολικά από έξι Πακιστανούς, που της έσκισαν την μπλούζα και επιχείρησαν να την βιάσουν, ενώ ένας εξ' αυτών βιντεοσκοπούσε και μετέδιδε live την επίθεση.

Την ίδια ώρα έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό των άλλων τεσσάρων ανδρών, που σύμφωνα με την καταγγελία της 26χρονης της επιτέθηκαν. Πλέον, αναμένεται η προφυλάκιση των δυο συλληφθέντων.

Το χρονικό της επίθεσης

Το πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (06/06), περίπου στις έξι η ώρα. Οι δράστες εντόπισαν την 25χρονη η οποία είχε μείνει για λίγο μόνη της στο χώρο όπου το ζευγάρι είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, την περικύκλωσαν και άρχισαν να την βιντεοσκοπούν με το κινητό τους. Στη συνέχεια ο ένας από τους έξι της έσκισε την μπλούζα και η βιντεοσκόπηση συνεχίστηκε. Η γυναίκα έντρομη καθώς ήταν από το πρωτοφανές συμβάν και φοβούμενοι τα χειρότερα άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι Πακιστανοί να φύγουν άρον άρον.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου. Ο ένας είναι 36 ετών κι ο άλλος 20, και οι δυο τους εργάτες σε χωράφια στο Κορωπί και την ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα και οι δυο δράστες του σοκαριστικού περιστατικού βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, καθώς δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Η γυναίκα αναγνώρισε αμέσως τα άτομα ως μέλη της ομάδας που της επιτέθηκε. Από τις Αρχές διαπιστώθηκε μάλιστα, ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και σε ζωντανή αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα.

Όπως αναφέρθηκε, οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.