Ελλάδα

Προφυλακίστηκε ο 25χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης στη Λοκρίδα

Προφυλακίστηκε ο 25χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης στη Λοκρίδα
Ο 25χρονος άνδρας, που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης μαθήτριας στη Λοκρίδα, οδηγήθηκε στη φυλακή, μετά την απολογία του στον ανακριτή. Υποστήριξε πώς ότι έγινε, συνέβη με τη συγκατάθεση της ανήλικης.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, τελικά, την Τετάρτη (16/06) ο 25χρονος άνδρας, που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 11χρονης στη Λοκρίδα. Με βάση τη δίωξη που ασκήθηκε, τον βαραίνουν οι κακουργηματικές πράξεις του βιασμού, της ασέλγειας ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και της κατοχής πορνογραφικού υλικού.

Στην απολογία του ο νεαρός άνδρας υποστήριξε πώς ότι έγινε, έγινε με τη συγκατάθεση της ανήλικης, υποστηρίζοντας ότι εκείνη ήταν που του έστελνε προκλητικές φωτογραφίες και είχε ζητήσει ραντεβού μαζί του. Υποστήριξε, ακόμα, ότι δε γνώριζε την πραγματική ηλικία του θύματος. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός συνελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή (11/06) μετά από καταγγελία της οικογένειας της μαθήτριας.

Σύμφωνα με το «LamiaReport», ο 25χρονος συνελήφθη, μετά από καταγγελία της οικογένειας της μαθήτριας.

Τη Δευτέρα (14/06) οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα και στη συνέχεια παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή για μια ενέργεια, η οποία αντικειμενικά προσβάλλει το κοινό αίσθημα αιδούς και ήθους. Την ίδια ώρα, η περιοχή είναι ανάστατη και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 24χρονο βαραίνουν και ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλαζε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ανήλικη κι άλλα άτομα, στοιχεία που εξετάζονται στο πλαίσιο της προανάκρισης, η οποία διεξάγεται με πλήρη μυστικότητα.