Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο το τελευταίο SMS της Καρολάιν στον πιλότο, τον αποκαλούσε «stupid»

Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο το τελευταίο SMS της Καρολάιν στον πιλότο, τον αποκαλούσε «stupid»
Ένα μήνυμα, το τελευταίο της Καρολάιν στον πιλότο, έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας ως τέταρτο στοιχείο.

Ένα SMS, το τελευταίο της Καρολάιν πριν δολοφονηθεί, στον πιλότο σύζυγό της, που ίσως να δείχνει ένταση μεταξύ τους, έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας, σύμφωνα με το MEGA, ως τέταρτο στοιχείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, υπάρχει ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του ζευγαριού, περίπου στις 12 το βράδυ, ενώ αμφότεροι βρτίσκονται εντός του σπιτιού, ο μεν πιλότος στο ισόγειο η δε Καρολάιν στη σοφίτα.

Στο τελευταίο αυτό SMS, φέρεται να υπάρχουν χαρακτηρισμοί στα αγγλικά από την Καρολάιν για τον σύζυγό της. Τον αποκαλεί «stupid», κάτι που θα μπορούσε να δείχνει ένταση και προστριβή μεταξύ των δύο.

Τα στοιχεία που έφεραν τον πιλότο πίσω στη ΓΑΔΑ

Η Αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της άλλα τρία στοιχεία, για τα οποία έφερε εσπευσμένα στην Αθήνα τον σύζυγο της αδικοχαμένης Καρολάιν. Οι ώρες του ρολογιού που δείχνουν αύξηση των παλμών της, δεν συνάδουν με τις ώρες της εισβολής των ληστών, με βάση τις περιγραφές του συζύγου της.

Σε ότι έχει να κάνει με τις κάμερες του σπιτιού το καταγραφικό δόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ σε ειδικευμένο εργαστήριο στο εξωτερικό για ανάλυση των δεδομένων. Από τις αναλύσεις προκύπτει ότι η ώρα που αφαιρέθηκαν οι κάρτες, δεν συνάδει με την ώρα της εισβολής, όπως είχε δηλώσει στην κατάθεσή του ο πιλότος.

Τέλος, το καταγραφικό το συγκεκριμένο υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να έχει κρατήσει κάποιες εικόνες, παρά το γεγονός του αφαιρέθηκαν οι κάρτες.