Ελλάδα

Πετράλωνα - Ξεσπά η μητέρα του 35χρονου βιαστή: Να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο (βίντεο)

EUROKINISSI EUROKINISSI
Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του 35χρονου που αναζητείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Άφαντος παραμένει ο 35χρονος, πρώην έγκλειστος για υπόθεση βιασμού, που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στο διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα.

Η μητέρα του, που δουλεύει ως εσωτερική οικιακή βοηθός, εμφανίζεται κουρασμένη από την παραβατική συμπεριφορά του γιού της και μιλώντας στον Alpha αναφέρει: «Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο. Γι αυτά που έχει κάνει, εγώ έχω πεθάνει. Και είμαι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που δουλεύω να πληρώσω το ψωμί μου, να είμαι εντάξει να είμαι σωστή, με ξέρουν όλοι εδώ. Εγώ αισθάνομαι άσχημα επειδή είμαι μητέρα του. Δεν έχω λόγια, είμαι χειρουργημένη, είμαι καρκινοπαθής, παίρνω βαριά χάπια. Ψυχολογικά έχω τρελαθεί. Το είδα στην τηλεόραση, έχω τρελαθεί έχω πάθει σοκ. Πήγα στην Αστυνομία να καταθέσω και έδωσα όλα τα πάντα και έχω πάθει σοκ. Και τώρα είμαι οικιακή βοηθός, προσέχω μια κυρία που είναι κατάκοιτη».

«Τι μπορώ να κάνω; Τον τάισα, τον πότισα, τελευταία στιγμή μέχρι την Κυριακή. Τον τελευταίο καιρό μου είπε ότι το μυαλό του δεν είναι καλά. Θέλει λεφτά, θέλει δουλειά, θέλει να πάει να δουλέψει δεν μπορεί ούτε να κοιμηθεί. Απλά δεν μπόρεσα να τον πάω στον γιατρό. Ήρθα να δουλέψω και δεν μπόρεσα. Δεν πρόλαβα να τον πάω στον ψυχίατρο. Δεν μου σηκώνει το τηλέφωνο. Και η κάρτα είναι στο δικό μου όνομα. Εγώ 13 του μηνός μπήκα οικιακή βοηθός και δεν πάω καθόλου από το νοικιασμένο σπίτι. Εκεί στο σπίτι μένει μόνος του» αναφέρει η ίδια.

Ερωτώμενη σχετικά με την προηγούμενη καταδίκη του γιού της, που έμεινε 5 χρόνια στη φυλακή για βιασμό φοιτήτριας το 2015 στο κέντρο της Αθήνας, αναφέρει: «ήμουν στην πατρίδα, δεν ήμουν εδώ. Το ξέρω ότι είχε μπει στη φυλακή και τώρα δίνει παρών».