Ελλάδα

Κρήτη: Βίαζε, βασάνιζε και εξέδιδε την 15χρονη κόρη του - Η κατάθεσή της

Κρήτη: Βίαζε, βασάνιζε και εξέδιδε την 15χρονη κόρη του - Η κατάθεσή της Φωτογραφία: UNSPLASH
O πατέρας της 15χρονης τη βίαζε κατ' επανάληψη και άρχισε να την εκδίδει και σε άλλους έναντι αμοιβής.

Αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, η υπόθεση βιασμού, κακοποίησης και εκπόρνευσης μιας 15χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα.

Όπως κατέθεσε η 22χρονης σήμερα, ήταν μόλις 15 ετών όταν ο πατέρας της τη βίασε για πρώτη φορά αλλά το μαρτύριό της δεν τελείωσε εκεί. Σύντομα ο πατέρας της άρχισε να την εκδίδει και σε άλλους έναντι αμοιβής. Όπως αποκαλύπτει το cretalive, η νεαρή κοπέλα στην κατάθεσή της τους αποκάλυψε όλους με «ονόματα και διευθύνσεις». Την Τετάρτη ο 50χρονος πατέρας της κάθισε εκ νέου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης.

Είχε κριθεί ένοχος κατά πλειοψηφία από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για σεξουαλική κακοποίηση, εμπορία ανθρώπων κλπ και του επιβλήθηκε συνολική ποινή κάθειρξης 17 ετών. Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη βίασε ένα βράδυ στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια απείλησε ότι θα την σκοτώσει αν αποκάλυπτε το «μυστικό» τους. Τότε της υποσχέθηκε ότι δεν θα την πείραζε ξανά. Αλλά τρεις μήνες την ξαναβίασε και συνέχιζε να το κάνει. Ακολούθησαν ξύλο και βασανιστήρια.
Λίγους μήνες μετά άρχισε να την εκδίδει σε διάφορους Ηρακλειώτες έναντι αμοιβής. Η κοπέλα αναπόλησε τον πρώτο που πλήρωσε για να τη βιάσει.

Ήταν ένας ηλικιωμένος επιχειρηματίας. Η κοπέλα περιέγραψε τη στιγμή: «Σου αρέσει;» ρώτησε ο πατέρας τον ηλικιωμένο πελάτη μπροστά της. «Ωραία κοπέλα» φέρεται να απάντησε εκείνος. Η κοπέλα πήγε στο αυτοκίνητο, όπως της είπε ο πατέρας, όσο οι δύο άνδρες μιλούσαν. Μετά ο ηλικιωμένος κατευθύνθηκε προς το μέρος της ανήλικης και της έδωσε στο χέρι 500 ευρώ, τα οποία έδωσε στον πατέρα της.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο πατέρας την υποχρέωνε να συναντά τον «παππού» σε καθημερινή βάση σε δύο διαμερίσματα ιδιοκτησίας του, στο Ηράκλειο, ενώ εξαναγκαζόταν να πίνει αλκοόλ και να κάνει χρήση χασίς για να μειώνονται οι αντιστάσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, ο πατέρας άρχισε να την εκδίδει σε όλο και περισσότερους. Ανάμεσά τους και ο γιος του ηλικιωμένου επιχειρηματία, όπως κατήγγειλε η ίδια η κοπέλα, αλλά και ένας έμπορος και ένας συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.

Στην κατάθεση της η καταγγέλλουσα αναφέρθηκε λεπτομερώς στα άσχημα παιδικά χρόνια που είχε ζήσει και μίλησε με μίσος και αποστροφή για τον πατέρα της.
Σύμφωνα με εκείνη τη χτυπούσε, έσβηνε τσιγάρα στο λαιμό της, την έβαζε μαζί με τον αδερφό και τη μητέρα της τιμωρία στα γόνατα για ώρες ή τους υποχρέωνε να κουβαλούν στις πλάτες τους κούτες με τσιμέντο, απαγορεύοντας τους να τις αφήσουν κάτω. Όταν πεινούσαν, τους πήγαινε σε σούπερ-μάρκετ, τους έβαζε να μυρίζουν τα φαγητά και τα γλυκά και στο τέλος του άφηνε νηστικούς.