Ελλάδα

Πρώην αξιωματικός της Αστυνομίας: Κάτι έμαθε η άμοιρη Καρολάιν, ίσως είπαν στον συζυγοκτόνο ή εσύ ή αυτή

Πρώην αξιωματικός της Αστυνομίας: Κάτι έμαθε η άμοιρη Καρολάιν, ίσως είπαν στον συζυγοκτόνο ή εσύ ή αυτή
Να γίνει έρευνα για την ύπαρξη τυχόν ηθικών αυτουργών στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ζήτησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Θανάσης Κατερινόπουλος επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της δολοφονίας της Καρολάιν, ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν μόνος του 100% αλλά μπορεί να υπάρχει πίσω «ουρά», κάτι που θα πρέπει να αποδειχθεί.

Ανέφερε την πληροφορία ότι ένας από τους δύο ταξίδεψε τον περασμένο Απρίλιο στα Χανιά για ενοικίαση σπιτιού «με έτερο άτομο του αντίθετου φύλου» γεγονός που όπως είπε δείχνει ότι «κάτι σοβαρό έβραζε».

«Κάτι που ‘’παίζει’’ αυτές τις ημέρες -και δεν θα ήθελα να παίζει και ανάθεμα την ώρα που το είπα, είναι ότι κάποιος από τους δυο είχε ταξιδέψει τον Απρίλη μήνα, μεσούντος του κορωνοϊού στα Χανιά γα να νοικιάσουν ένα σπίτι, με έτερο άτομο του αντίθετου φύλου του. Ε, δεν γίνονται αυτά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διερωτήθηκε εάν ο Αναγνωστόπουλος «εμπλέκεται σε άλλες ιστορίες μαζί με άλλους κτλ και αν η άμοιρη Καρολάιν έμαθε αυτές τις εμπλοκές». Επεσήμανε και την παράμετρο ότι το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά.

«Μπορεί εκεί να πιέστηκε και να του είπαν ή εσύ ή αυτή. Μπορούμε να το αποκλείσουμε αυτό»; Διερωτήθηκε ο κ. Κατερινόπουλος.

«Δεν μπορεί να μην υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί»

«Δεν μπορεί να μην υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί», είπε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, φωτογράφισε άτομα με τα οποία ο πιλότος και συζυγοκτόνος πιθανώς είχε επαγγελματικές σχέσεις: «Ίσως τον έσπρωξαν, ίσως του είπαν ή εσύ ή αυτή, ίσως κάτι έμαθε η Καρολάιν που τη δυσαρέστησε και οξύνθηκαν τα πνεύματα».

Ο κ. Κατερινόπουλος εστίασε στο ζήτημα του ταξιδιού ενός από τους δύο στη Σούδα, ένα στοιχείο το οποίο ο ίδιος είχε αποκαλύψει, αν και τώρα εξέφρασε την άποψη ότι δεν έπρεπε να το κάνει αυτό.

«Ο πιλότος επιμένει να λέει ότι ήταν μόνος. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν διασυνδέσεις με άλλες δολοφονίες». Δεν αμφισβητεί πάντως το γεγονός ότι την ώρα της δολοφονίας o 33χρονος πιλότος ήταν μόνος στο σπίτι.

Το μεγάλο ερώτημα

Κατά τον κ. Κατερινόπουλο, το μεγάλο ερώτημα της υπόθεσης είναι γιατί ο Μπάμπης σκότωσε την Καρολάιν.

Γιατί εμφανιζόταν ότι ήταν υπέροχο ζευγάρι;

Αν και το δράμα τους είναι κατανοητό, γιατί δεν έχουν βγει οι οικογένειές τους να μιλήσουν;
Πάντως, ο έμπειρος ταξίαρχος ε.α. δήλωσε αβέβαιος αν ο συζυγοκτόνος θα δώσει απάντηση στα ερωτήματα αυτά. «Δεν φαίνεται να μιλάει πολύ, λέει μόνο αυτά τα οποία θέλει να πει», είπε στον ΣΚΑΪ.