Ελλάδα

Θρίλερ με νεκρό άνδρα σε αυλή σπιτιού στο Ηράκλειο

Θρίλερ με νεκρό άνδρα σε αυλή σπιτιού στο Ηράκλειο
Άνδρας 73 ετών εντοπίστηκε νεκρός από στενό συγγενικό του πρόσωπο έξω από την εξοχική του κατοικία στον δήμο Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ανάστατος ο χώρος του σπιτιού.

Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Δευτέρας (28/06) στις αρχές του Ηρακλείου Κρήτης, όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε αυλή σπιτιού σε χωριό του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Όπως αναφέρει το «creta24.gr», o 73χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από στενό συγγενικό του πρόσωπο έξω από την εξοχική του κατοικία.

Άμεσα βρέθηκαν αστυνομικοί στον χώρο, και διαπίστωσαν από την αυτοψία που έκαναν ότι ο άτυχος ηλικιωμένος δεν είχε κάποιο χτύπημα. Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ερωτηματικά δημιουργήθηκαν από το γεγονός πως υπήρξε αναστάτωση στο εσωτερικό του σπιτιού. Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες το πιθανότερο είναι αυτό να προκλήθηκε από τον ίδιο, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ τα πρώτα στοιχεία έδειχναν ότι είχε υπάρξει και παραβίαση του εσωτερικού του σπιτιού.