Ελλάδα

Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη ο οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο – Τι λέει ο πατέρας του τραυματία (βίντεο)

Νέο Ηράκλειο: Συνελήφθη ο οδηγός που ενεπλάκη σε τροχαίο – Τι λέει ο πατέρας του τραυματία (βίντεο)
Ο οδηγός που συνελήφθη, φέρεται να παραβίασε ένα «STOP» και έτσι προκάλεσε τροχαίο στο Νέο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 30χρονου, ενώ ο ίδιος εγκατάλειψε το θύμα.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο οδηγός, ο οποίος φέρεται εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο εν λόγω οδηγός παραβίασε ένα «STO»P και προκάλεσε τροχαίο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 30χρονος άνδρας. Σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας, διακρίνεται το όχημά του να σταματά έπειτα από τη σύγκρουση και ο ίδιος να κατεβαίνει.

Όπως περιγράφει ο πατέρας του 30χρονου στον «Alpha», αφού έβγαλε τον τραυματία από το αυτοκίνητο, του είπε «έρχομαι σε ένα λεπτό», αλλά εξαφανίστηκε. Μάλιστα, στις κάμερες ασφαλείας καταγράφεται ο ασυνείδητος οδηγός να αποχωρεί από το σημείο του τροχαίου, αναπτύσσοντας χαμηλή ταχύτητα.

Ο 30χρονος, που τραυματίστηκε σοβαρά και φέρει κατάγματα στον αυχένα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει πλέον διαφύγει τον κίνδυνο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον οδηγό του εμπλεκόμενου ΙΧ, που εγκατέλειψε αβοήθητο τον 30χρονο, με τη βοήθεια των βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media και παραδόθηκαν στις αρχές.

{https://www.youtube.com/watch?v=xiqO7NJHPnE&t=121s}

Παρόμοια περίπτωση με εγκατάλειψη είχαμε τις προηγούμενες ημέρες και στη Λεωφόρο Κηφισού, εκεί όπου ο τραυματισμός του θύματος ήταν θανάσιμος.