Ελλάδα

Τροχαίο με νταλίκα στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, συγκλονίζουν οι εικόνες: Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Τροχαίο με νταλίκα στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, συγκλονίζουν οι εικόνες: Στο νοσοκομείο ο οδηγός Φωτογραφία: lamianow.gr
Νταλίκα ξέφυγε της πορείας της και αναποδογύρισε στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, με τις εικόνες να συγκλονίζουν, τραυματίστηκε ο οδηγός.

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (09/07) στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου και από «θαύμα» δεν είχαμε νεκρό. Στο νοσοκομείο ο οδηγός της νταλίκας που ξέφυγε της πορείας της και αναποδογύρισε, με τις εικόνες να συγκλονίζουν. Η νταλίκα μετέφερε πέτρες και χώμα από λατομείο της Λοκρίδας και μετά την εκτροπή γέμισε ο δρόμος από τα υλικά.

Όπως ανέφερε το «lamianow.gr», υπό αδιευκρίνιστες, ακόμα, συνθήκες, μια νταλίκα εξετράπη στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, επί της Αθηνών – Λαμίας, στο 164,5 χλμ και αφού χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες, ντεραπάρισε στη μέση του δρόμου. Δεν αποκλείεται το τροχαίο να έγινε γιατί έσκασε το λάστιχο του οχήματος.

troxaio ntalika agios konstantinos lamia lamianow 1

Ο 46χρονος οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε αλλά σύμφωνα με το lamianow βγήκε μόνος του από το όχημα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στο σημείο βρέθηκε η Τροχαία η οποία έκλεισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία βρίσκεται στο σημείο με επικεφαλής την διοικήτρια Π.Υ Λαμίας Σταυρούλα Μπονέ.

troxaio ntalika agios konstantinos lamia lamianow 2

troxaio ntalika agios konstantinos lamia lamianow 3

troxaio ntalika agios konstantinos lamia lamianow 4

troxaio ntalika agios konstantinos lamia lamianow 5

troxaio ntalika agios konstantinos lamia lamianow 6

troxaio ntalika agios konstantinos lamia lamianow 7

troxaio ntalika agios konstantinos lamia lamianow 8

(πληροφορίες από lamianow.gr)