Ελλάδα

Καιρός: «Χτυπάει» κόκκινο ο υδράργυρος, παραμένει το μελτέμι

Καιρός: «Χτυπάει» κόκκινο ο υδράργυρος, παραμένει το μελτέμι
Σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 στο Ιόνιο και στο Αιγαίο 5-6 και τοπικά στα νότια 6-7 μποφόρ.

Για σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Ιόνιο έως 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο μέχρι 5-6 και στα νότια 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.