Ελλάδα

Τραγωδίες στην άσφαλτο σε Χαλκιδική και Λάρισα: Νεκροί νεαροί οδηγοί μηχανών

Τραγωδίες στην άσφαλτο σε Χαλκιδική και Λάρισα: Νεκροί νεαροί οδηγοί μηχανών
Τη ζωή του έχασε 23χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική, ενώ το ίδιο συνέβη με νεαρό οδηγό μηχανής και στην Ηλεία, μετά από σύγκρουση με πεζό. Τραυματίστηκε ζευγάρι στην Αλεξανδρούπολη.

Τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (14/07), με έναν 23χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή μετά από τροχαίο στη Χαλκιδική. Το ίδιο συνέβη με νεαρό οδηγό μηχανής και στην Ηλεία, μετά από σύγκρουση με πεζό. Τραυματίστηκε ζευγάρι στην Αλεξανδρούπολη.

Ειδικότερα, στο 61ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ν. Μουδανιών-Σάρτης, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος ημεδαπός και επέβαινε 23χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου και τον τραυματισμό του 30χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολυγύρου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας.

Νεκρός οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με πεζό

Ο τρόπος που σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο λίγο έξω από τη Λάρισα το βράδυ της Τετάρτης (14/07) δεν μπορεί να τον συλλάβει ανθρώπινος νους, καθώς θυμίζει σενάριο ταινίας. Ο αδικοχαμένος μοτοσικλετιστής, γύρω στις 22:00, κινούμενος στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη της παλαιάς εθνικής οδού, στο ύψος του εργοστασίου «ΡΟΚΑ», συγκρούστηκε με 29χρονο πεζό που περπατούσε στο σημείο.

Σύμφωνα με το «onlarissa.gr», ο 42χρονος με την μηχανή, μετά την σύγκρουση είχε πτώση στο οδόστρωμα, αλλά εκείνη την ώρα για κακή του τύχη τον παρέσυρε διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 72χρονος. Ο τραυματισμός του 42χρονου ήταν θανάσιμος. Ο 29χρονος πεζός νοσηλεύεται σοβαρά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου δεν φέρει τραυματισμούς.

Ο άτυχος 42χρονος, βάσει πληροφοριών έχασε την ζωή του πηγαίνοντας στην εργασία του, καθώς δούλευε σε μεγάλη βιομηχανία της περιοχής μας.

Τραυματίστηκε ζευγάρι στην Αλεξανδρούπολη

Την ίδια ώρα, σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/07) στην Εγνατία οδό από Μάκρη προς Δίκελλα στην Αλεξανδρούπολη, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι ξέφυγε από την πορεία του, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες και υπέστη σοβαρές ζημιές.

Η αστυνομία και η Πυροσβεστική που έφτασαν επιτόπου, απεγκλώβισε το αντρόγυνο.

Κατά πληροφορίες πρόκειται για έναν άνδρα από την Αργεντινή και μια γυναίκα από τη Γαλλία, οι οποίοι ταξίδευαν προς Θεσσαλονίκη. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο στο έκαναν λόγο στο «evros-news.gr» για πολύ σκληρές εικόνες ακόμα και με κομμένα μέλη στο οδόστρωμα.

Οι δυο σοβαρά τραυματίες διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης σε σοβαρή κατάσταση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ζευγάρι δίνει «μάχη» για τη ζωή του στη ΜΕΘ αφού υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις με την κατάσταση του να θεωρείται κρίσιμη.

troxaio atixima egnatia odos evros news.gr

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους προς Χαλκιδική

Σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων καταγράφονται από το πρωί της Πέμπτης (15/07) στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών καθαρισμού και κοπής βλάστησης από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας.

Ήδη από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, στο ρεύμα προς ανατολικά, τα οχήματα κατευθύνονται με συνθήκες «σταμάτα-ξεκίνα», ταλαιπωρία η οποία φτάνει μέχρι και το ύψος του 424 ΓΣΝ.

Για ελάχιστη απόσταση η κατάσταση δείχνει να ομαλοποιείται με την κυκλοφορία των οχημάτων να είναι αυξημένη, αλλά από το ύψος της Πολίχνης έως και τον κόμβο Αγίου Παύλου το πρόβλημα επανέρχεται. Η κατάσταση αποσυμφορίζεται μετά τον κόμβο.

Υπενθυμίζεται πως οι εργασίες στην Περιφερειακή θα πραγματοποιηθούν από σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 16 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 6.00 π.μ. και ώρα λήξης στις 2.00 μ.μ. την Πέμπτη και στις 12.00 μ.μ. την Παρασκευή. Ο αποκλεισμός, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών αλλά όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος.

(πληροφορίες από onlarissa.gr, evros-news.gr, voria.gr)