Ελλάδα

Καιρός: Ποιες παραλίες της Αττικής θα είναι «χάρμα» για μπάνιο το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Ποιες παραλίες της Αττικής θα είναι «χάρμα» για μπάνιο το Σαββατοκύριακο
Το Σαββατοκύριακο το μελτέμι θα εξασθενήσει σημαντικά, οπότε και θα επικρατήσουν νότιοι'-νοτιοανατολικοί άνεμοι (θαλλάσια αύρα) κατά κύριο λόγο στην Αττική.

Το Σάββατο, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν νότιοι άνεμοι με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, κυρίως το απόγευμα, και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 32-33οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, κυρίως στα βόρεια τμηματά των ανατολικών ακτών. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 33οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 2-4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 34-35οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση 4 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 34οC.

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις θα επικρατήσει στο νομό.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής το Σάββατο

Την Κυριακή, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν νότιοι άνεμοι με ένταση 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι σχετικά ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 30-31οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση 4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, κυρίως προς την παραλία του Σχινιά. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 31οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 2-4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 34οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση 4 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 33-34οC.

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα επικρατήσει στο νομό.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής την Κυριακή

NETWORK