Ελλάδα

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ «άνοιξαν» το δρόμο για ετοιμόγεννη γυναίκα (βίντεο)

glomex glomex
Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ βοήθησαν ετοιμόγεννη γυναίκα να φθάσει έγκαιρα στο μαιευτήριο, ανοίγοντας το δρόμο καθώς η κίνηση ήταν μεγάλη.

Συγκεκριμένα, ο σύζυγος της γυναίκας εξήγησε ΑΝΤ1 εξήγησε ότι βρισκόταν στη δουλειά όταν τον ενημέρωσε ότι έπρεπε να μεταφερθούν άμεσα στο νοσοκομείο γιατί... το κοριτσάκι τους «βιαζόταν» να έρθει στον κόσμο.

Στην επιστροφή του στο σπίτι με ταξί διαπίστωσε ότι η κίνηση στο δρόμο ήταν μεγάλη και αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία για να βοηθήσει.

Άμεσα, ομάδα της ΔΙΑΣ έφθασε στο σπίτι της ετοιμόγεννης, ανοίγοντας δρόμο για να φθάσει εγκαίρως στο νοσοκομείο, όπου έφερε στη ζωή ένα υγιές κοριτσάκι.

«Τα παιδιά μας βοήθησαν πάρα πολύ. Μας πήγαν στο νοσοκομείο και δεν έφυγαν από το σημείο μέχρι να τους πω ότι η γυναίκα μου και το παιδάκι μου είναι καλά» είπε ο ευτυχής πατέρας για τους αστυνομικούς που βοήθησαν την οικογένειά του.

Μάλιστα, παρουσιάστηκε και βίντεο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ άνοιγαν τον δρόμο για να φτάσει έγκαιρα στο νοσοκομείο η ετοιμόγεννη γυναίκα.