Ελλάδα

Οι ιδανικές παραλίες για μπάνιο το Σαββατοκύριακο - Ο καιρός και το μελτέμι που επιστρέφει

Οι ιδανικές παραλίες για μπάνιο το Σαββατοκύριακο - Ο καιρός και το μελτέμι που επιστρέφει
Το μελτέμι έχει κάνει την εμφάνιση του ξανά, με τους βοριάδες στο Αιγαίο να φτάνουν τα 6-7 και τοπικά 8 μποφόρ. Έτσι, και στην Αττική θα επικρατήσουν ισχυροί βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι ειδικά τις θερμές ώρες της ημέρας το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 4-5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέσα στο Σαρωνικό και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 - 33 οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 6 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι κυματώδης. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 30οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι βόρειων διευθύνσεων με ένταση 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 32-33οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 5 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31-32οC.

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις θα επικρατήσει στο νομό.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής το Σάββατο

Την Κυριακή, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέσα στο Σαρωνικό και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 32-33οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση έως και 7 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι έντοντα κυματώδης. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 30οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι βόρειων διευθύνσεων με ένταση 5-6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31-32οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 5 και τοπικά 6 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη, κυρίως προς το Γραμματικό (Σέσι). Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 31-32οC.

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις θα επικρατήσει στο νομό.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής την Κυριακή