Ελλάδα

Καλά τα νέα από την Πάτρα: Σε ύφεση η φωτιά

Καλά τα νέα από την Πάτρα: Σε ύφεση η φωτιά
Θετικά είναι τα νέα από τη φωτιά στην Πάτρα που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης, καθώς σύμφωνα με την Πυροσβεστική βρίσκεται πλέον σε ύφεση.

Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Προφήτης Ηλίας, στην Πάτρα.

Στην περιοχή εξακολουθούν να επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά και να προλάβουν τυχόν αναζωπυρώσεις, ενώ το έργο τους συνδράμουν υδροφόρα οχήματα του δήμου Πατρέων.

Υπενθυμίζεται οτι η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12:30 σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, κοντά στην περιμετρική οδό της Πάτρας.

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και στην περιοχή επιχειρούν περίπου 15 οχήματα.

{https://www.youtube.com/watch?v=b7y8_IXo4pM}

Δόθηκε επίσης εντολή για την προληπτική εκκένωση κατοικιών και επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της φωτιάς στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, στην Πάτρα, από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι και εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του κλειστού γηπέδου «Τόφαλος», ενώ τα εναέρια πυροσβεστικά μέσα εκαναν ρίψεις νερού πάνω από το πύρινο μέτωπο