Ελλάδα

Ντοκουμέντο: Οργή για το θέατρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ζητάει με λυγμούς ασθενοφόρο - «Βοήθεια, βοήθεια» (βίντεο)

Ντοκουμέντο: Οργή για το θέατρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ζητάει με λυγμούς ασθενοφόρο - «Βοήθεια, βοήθεια» (βίντεο)
Ανατριχιαστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη νύχτα της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο από την εκπομπή «Live News» όπου ο δολοφόνος τηλεφωνεί στην ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ζητώντας ένα ασθενοφόρο για την 20χρονη σύζυγό του, την οποία λίγο πριν είχε δολοφονήσει.

Μάλιστα, το θράσος του είναι απύθμενο καθώς στο βίντεο ακούγονται ακατάληπτες κραυγές, παίζοντας θέατρο και θέλωντας να δείξει ένα σύζυγο, ο οποίος είναι σοκαρισμένος από τον τραυματισμό - θάνατο της συζύγου του.

«Μπήκαν ληστές, βοήθεια, βοήθεια....(ακατάληπτα)». Οργή για το θέατρο του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος μετά τη δολοφονία της συζύγου του, για περισσότερο από ένα μήνα έπαιζε θέατρο με κοινό και αστυνομία θέλοντας να δημιουργήσει ένα προφίλ συμπονετικό με κύριο στόχο να μην κινήσει υποψίες που μπορούν να του στερίσουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Μάλιστα, στο βίντεο με τη φωνή του μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι ακούγεται φιμωμένος να κλαίει με λυγμούς, δίνοντας μία εξοργιστική παράσταση για να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

Κέντρο Άμεσης Δράσης: «Για πείτε μου λίγο πιο ήρεμα…»
Πιλότος: «Βοήθεια, μπήκαν ληστές…»
Κέντρο Άμεσης Δράσης: «Πείτε μου πού είστε… Πού είστε;»
Πιλότος: «Βοήθεια! (λυγμοί) Βοήθεια!»

Δείτε το εξοργιστικό βίντεο με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να καλεί σε βοήθεια