Ελλάδα

«Μπάλλος»: Ποιες ώρες κλείνει την παραλιακή από τον Κηφισό μέχρι τη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης η κακοκαιρία

«Μπάλλος»: Ποιες ώρες κλείνει την παραλιακή από τον Κηφισό μέχρι τη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης η κακοκαιρία
Από το ύψος του Κηφισού έως και τη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης θα κλείσει στη διάρκεια της νύχτας η παραλιακή λεωφόρος, ως προληπτικό μέτρο προστασίας ενόψει του νέου κύματος βροχής που θα πλήξει την Αττική τις επόμενες ώρες.

Ο δε Κηφισός, θα είναι κλειστός από την παραλιακή, έως το ύψος της Μεταμόρφωσης.

Ανακοινώνεται ότι για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. οχημάτων και οχημάτων μεταφοράς επιβατών (λεωφορεία: Δ.Χ. και Ι.Χ., ΚΤΕΛ, δημοτικής συγκοινωνίας, αστικής συγκοινωνίας) κατά τις ώρες 01.00΄ έως 08.00΄ώρα της 15-10-2021 και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας των παρακάτω οδικών αξόνων:

α) Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Παραλιακής Λεωφόρου (χ/θ 0,000) έως το ύψος του Α/Κ Μεταμόρφωσης (χ/θ 15,571) και,

β) Παραλιακή Λεωφόρος Ποσειδώνος, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Λ. Κηφισού έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Βουλιαγμένης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που προαναφέρθηκαν, μπορεί να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, αναλόγως των επικρατουσών καιρικών συνθηκών.