Ελλάδα

Καταδίωξη που κόβει την ανάσα: Αστυνομικοί κυνηγούν ύποπτο όχημα σε αυτοκινητόδρομο (βίντεο)

(Φωτ.: Intime) (Φωτ.: Intime)
Με σκηνές αστυνομικής περιπέτειας μοιάζουν τα πλάνα από καταδίωξη ενός οχήματος, που κατέγραψε κάμερα από κράνος αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, λίγες ημέρες μετά τη φονική καταδίωξη στο Πέραμα, δείχνει σκηνές από ένα ανάλογο περιστατικό που έγινε σε αυτοκινητόδρομο. Αρχικά, φαίνεται μια μηχανή με άνδρες της ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό να ακολουθούν ένα αγροτικό όχημα το οποίο κινείται με μεγάλη ταχύτητα και κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα, η κατάσταση γίνεται πιο απρόβλεπτη καθώς το περιπολικό πατάει γκάζι και βγαίνει μπροστά από το όχημα ενώ παράλληλα ακούγονται κραυγές. Το όχημα των υπόπτων κάνει επικίνδυνες «σφήνες» στον αυτοκινητόδρομο, όπου υπάρχουν κι άλλα οχήματα εκείνη τη στιγμή.

Το περιπολικό κόβει ταχύτητα αλλά επανέρχεται μπροστά από το αγροτικό σε μια ύστατη προσπάθεια να το σταματήσει. Όμως, ο οδηγός του οχήματος όχι μόνο δεν υπακούει αλλά χτυπά με ορμή στο πίσω μέρος του περιπολικού. Οι αστυνομικοί κάνουν απεμπλοκή από την καταδίωξη, προφανώς για να αποφευχθούν τα χειρότερα.