Ελλάδα

«Πρέπει να πάει για κακούργημα»: Οργή για τον οδηγό που παρέσυρε τον 47χρονο ντελιβερά και αφέθηκε ελεύθερος

«Πρέπει να πάει για κακούργημα»: Οργή για τον οδηγό που παρέσυρε τον 47χρονο ντελιβερά και αφέθηκε ελεύθερος
Θρήνος αλλά και οργή έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης καθώς δεκάδες διανομείς έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο για τον θάνατο του 47χρονου διανομέα Δημήτρη Α., ο ο οποίος παρασύρθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Συνάδελφος του 47χρονου διανομέα έξω από τα δικαστήρια, ανέφερε: «Αυτός ο άνθρωπος εκείνο το βράδυ βγήκε έξω για να θερίσει ζωές. Πρέπει να πάει για κακούργημα. Δεν πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος και οι οικογένειες να κλαίνε».

Ελεύθερος ο 21χρονος οδηγός

Εις βάρος του 21χρονου οδηγού ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος με την ημερομηνία να μην έχει γίνει ακόμα γνωστή. Ο 21χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ σύμφωνα με όσα μεταδίδει το thesstoday φέρεται να μην είχε καν δίπλωμα αλλά και πως συμμετείχε σε κόντρα με άλλα αυτοκίνητα.

dikastiria2

Τον εμβόλισε στο Ντεπό

Ο 47χρονος εργαζόμενος πατέρας δύο παιδιών σκοτώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, όταν τον εμβόλισε σπορ αυτοκίνητο που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η σύγκρουση συνέβη στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Γεωργίου Παπανδρέου στο Ντεπό, ενώ ο 47χρονος εργαζόμενος δεν πρόλαβε καν να μπει στο ασθενοφόρο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο διανομέας κατέβαινε τη Μαρτίου και είχε πράσινο, ενώ ο οδηγός παραβίασε το κόκκινο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που διέλυσε τη μηχανή σε χιλιάδες κομμάτια, ενώ αρχικά ο νεαρός οδηγός προσπάθησε να διαφύγει... τρέχοντας, αλλά περαστικοί τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς.

ΠΗΓΗ: thesstoday